Rabarberu keksiņi

23. May 2011, 18:13 taschinka taschinka
taschinka taschinka 26. May 2011, 09:26

Lai veicas! Mēs noēdām kekiņus un bija tāda mazuma piegarša,jo tiešām gardi keksiņi 😛

taschinka taschinka 25. May 2011, 15:25

Miltus sākumā es lieku 1 glāzi un tad skatos pēc konsistences,jāsanak biezai,bet tai pat laikā tekošai,bet ja sanak pielikt miltus par daudz,tad var arī cepamo pulveri mazliet vairāk.Jā,rabarberus var likt arī vairāk,man tas pats ienaca prātā,bet visgaršīgākie šie keksiņi tieši otrajā dienā.

taschinka taschinka 25. May 2011, 09:27

Noteikt padalieties,kā sanāca,kā garšoja 😉 😀

taschinka taschinka 24. May 2011, 16:50

Var nelikt medu un ja negaršo burkāni arī var nelikt,bet burkanus kā tādus jau nejutīs,bet man pat loti garšo ar burkaniem 😉

taschinka taschinka 24. May 2011, 06:57

Super! Man tiešām prieks,ka noderēja un izdevās!!!