Rabarberu ievārījums

27. May 2011, 07:57 taschinka taschinka
taschinka taschinka 29. May 2011, 10:36

Man jau ar šķiet,ka 1:1 ir par daudz,man labāk skābs patīk,nu maksimums 1kg rabarberi un 300g cukurs.Tas priekšs manis.

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 27. May 2011, 10:33

hmm kā lai pasaka, cukuru lieku vienmēr pēc garšas, lai garšo maniem saldumīļiem un man nebūtu par saldu

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 27. May 2011, 10:32

pagatavo, nenožēlosi, gardi. Tikai ja tev nav pagraba un jāglabā ledusskapī nemācēsu teikt

taschinka taschinka 27. May 2011, 10:32

Ja tu jau esi gatavojusi,padalies,vai ar mazu cukura daudzumu tas labi glabājas,jo lasīju,ka ja maz cukurs,tad ilgi nestāvot?

taschinka taschinka 27. May 2011, 10:31

Jā,par banāniem un apelsīniem ar lasīju.
Un es ar saldēšu saldētavā svaigus rabarberus 😉

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 27. May 2011, 10:29

Meitenes vēl pēc saviem gatavotajiem iesaku pagatavot rabarberu - apelsīnu un rabarberu - banānu ievārījumu ļoti garšīgi.

Vēl es saldēju uz ziemu,tad ziemā var uzvārīt ķiselīti.
😉

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 27. May 2011, 10:27

Atkarīgs no cukura daudzuma. Bet arī ar minimālu daudzumu cukuru ievārījumu var uzvārīt gardu.

taschinka taschinka 27. May 2011, 10:27

Par komotu es lasīju,ka rabarberus pārber ar cukuru,sagaida,kad sasulojas,šo sulu uzvāra kā pārlējumu,vai kāto nosaukt,rabarberus liek burciņās un to uzvārīto sīrupu lej pāri,kaut kā tā.Bet bez cukura nezinu.

taschinka taschinka 27. May 2011, 10:17

Skābums atkarīgs no cukura daudzuma,bet skābums jūtams.Man ļļļļļļoti garšo rabarberu ievārījums 😛 👍 man labāk skābāks ievārījums nekā salds.
Tu jau vari izmēģināt mazu daudzumu,piemēram no 0,5kg rabarberu un pagaršot,ja garšo tad tik vāri ziemai 😉

taschinka taschinka 27. May 2011, 09:09

Jā,par kanēli es zinu,arī ingveru var pievienot un dažādas ogas,augļus,varianti ir daudz un dažādi,bet tā kā gatavoju ievārījumu pirmo reizi,tad tā vienkārši. 😉