Man jau ar šķiet,ka 1:1 ir par daudz,man labāk skābs patīk,nu maksimums 1kg rabarberi un 300g cukurs.Tas priekšs manis.
hmm kā lai pasaka, cukuru lieku vienmēr pēc garšas, lai garšo maniem saldumīļiem un man nebūtu par saldu
Ja tu jau esi gatavojusi,padalies,vai ar mazu cukura daudzumu tas labi glabājas,jo lasīju,ka ja maz cukurs,tad ilgi nestāvot?
Meitenes vēl pēc saviem gatavotajiem iesaku pagatavot rabarberu - apelsīnu un rabarberu - banānu ievārījumu ļoti garšīgi.
Vēl es saldēju uz ziemu,tad ziemā var uzvārīt
ķiselīti.
😉
Par komotu es lasīju,ka rabarberus pārber ar cukuru,sagaida,kad sasulojas,šo sulu uzvāra kā pārlējumu,vai kāto nosaukt,rabarberus liek burciņās un to uzvārīto sīrupu lej pāri,kaut kā tā.Bet bez cukura nezinu.