Manās mājās cepta maize ‘ciabatta’

18. Oct 2011, 16:50 taschinka taschinka
taschinka taschinka 19. Oct 2011, 17:38

Šādi var miksēt sastavdaļas,pievienot dažādas garšvielas.

19. Oct 2011, 17:01

sveikas! šodien ar izmēģināju uzcept 😀
receptei arī ņēmu 1/2 sastāvdaļas (miltus pat nedaudz mazāk kā pusi) un ūdeni nomainīju pret pienu 😀 sanāca vienkārši superīga maizīte!!! 😀

Paldies par recepti! 😀 🌷

taschinka taschinka 19. Oct 2011, 12:10

es cepu pirmo reizi maizi un sanaca ļoti pat labi.
Jābeidz baidīties.man jau šķiet,ka rauga mīklas ko es piedāvāju ir tiešām loti vienkāršas un sanak jebkuram 😀
Es sovakar gatavosu šo ciabattu tikai uz naksti turēšu istabas tempertūra rūgt.Redzēsim kā tad sanaks,vai būs lielākas poras.

taschinka taschinka 19. Oct 2011, 11:25

Tā īstā ciabatta gatavojas ilgi.Sastāvdaļas tās pašas,kas man,bet tik process mazliet ilgaks.
uztaisa ieraugu un atstāj istabas tempertūrā uz 12 stundām,tad pievieno pārējās sastāvdaļas un atkal atstāj istabas tempertūrā mīklu uz 3 stundām.gatavo mīklu viegli izveido formu un tad cep.
man ar ir doma izmegināt.

taschinka taschinka 18. Oct 2011, 20:31

Pievienot mīklai var arī garšvielas,ciabattai parasti pievieno majorānu.

taschinka taschinka 18. Oct 2011, 20:29

Var jau daļu kviešu miltus aizstāt ar rudzu miltiem 😉

taschinka taschinka 18. Oct 2011, 20:27

Nu es nezinu vai šī ir īstā ciabatta,o gatavot tik mācos un receptes ņemu internetā,garša nav tā kā parastai baltmaizei.

18. Oct 2011, 17:35

👍 👍 👍