sveikas! šodien ar izmēģināju uzcept 😀
receptei arī
ņēmu 1/2 sastāvdaļas (miltus pat nedaudz mazāk kā pusi) un
ūdeni nomainīju pret pienu 😀 sanāca vienkārši superīga
maizīte!!! 😀
Paldies par recepti! 😀 🌷
es cepu pirmo reizi maizi un sanaca ļoti pat labi.
Jābeidz baidīties.man jau šķiet,ka rauga mīklas ko es
piedāvāju ir tiešām loti vienkāršas un sanak jebkuram 😀
Es sovakar gatavosu šo ciabattu tikai uz naksti turēšu
istabas tempertūra rūgt.Redzēsim kā tad sanaks,vai būs
lielākas poras.
Tā īstā ciabatta gatavojas ilgi.Sastāvdaļas tās pašas,kas
man,bet tik process mazliet ilgaks.
uztaisa ieraugu un
atstāj istabas tempertūrā uz 12 stundām,tad pievieno pārējās
sastāvdaļas un atkal atstāj istabas tempertūrā mīklu uz 3
stundām.gatavo mīklu viegli izveido formu un tad cep.
man ar ir doma izmegināt.