Krējuma kekss

25. Oct 2010, 17:51 taschinka taschinka
taschinka taschinka 25. Oct 2010, 19:01

Lūdzu! prikes dalīties 😀 prieks,ka kādam noder un izdodas un garšo!
Būtībā es lielāko tiess receptes meklēju tādas,kas būtu garšigas,lētas un ne pārāk sarežģītas 😉

taschinka taschinka 25. Oct 2010, 18:59

Un kā tu īsti domā,divreiz vairāk visas sastavdaļas vai tikai to biezpienu?

taschinka taschinka 25. Oct 2010, 18:56

Ja liek vairāk produktus,tad arī želatīnu būs jaliek vairāk.
Ja pieliksi tikai vienu daļu želatīnu uz 2 daļām biezpiena,tad būs šķidrāka masa,bet ēdama būs,garšā jau būtībā nemainās,mainās biezuma konsistence.

taschinka taschinka 25. Oct 2010, 17:53

Atvainojos,ka daži burtiņi izlaisti.Rakstīju un nepārlasīju.Klaviatūra mēdz niķoties.