Vajadzēs gan paciesties un ielikt ledusskapī 😉Bet toties kad izņems tad mēli var norīt.Es jau otro reizi esmu šo pagatavojusi.
Virsa ir tas pats deserts,tikai pievienoju kakao,tik cik
tumsu vēlas.Nuuu,deserts nav prieks tievētājām 😃
trekns
ir un līdz ar to vienā reizē daudz neappēdīsi,bet tik gards
tas deserts,ka tiešām siekalas pašai tek.
tad beigās nesanāks par traku trekna?
mani vairāk
tas virsmas noformējums interesē - cik šķidru kakao
jāpagatavo? vai arī kaut kā savādāk tas process notiek?
man ienāca prātā vēl doma,sviestu izkausē pievieno izkausētu šokolādi aptuveni 1:1 un tad so šķidro masu pieliek sadrupinātiem cepumiem.Un tālāk pa vecam.
te derēs jebkāds krējusm,katik tie procenti atbilstosi.Un
ši nav kūka,tas ir deserts 😉
bet var saukt par deserta
kūka 😀
es arī līdzīgi gatavoju siera kūku, vismaz pamatni toč 😀 vienīgi skābā krējuma vietā lieku biezpienu un tad cepu, man tāda tā kūkas recepte. bet šo arī jāizmēģina! izklausās laba 😉 tik jāiet uz tirgu pēc kārtīga krējuma 😀