Krējuma deserts ar filadelfijas sieru

09. Dec 2010, 06:52 taschinka taschinka
taschinka taschinka 11. Dec 2010, 16:19

Vajadzēs gan paciesties un ielikt ledusskapī 😉Bet toties kad izņems tad mēli var norīt.Es jau otro reizi esmu šo pagatavojusi.

taschinka taschinka 09. Dec 2010, 20:25

Virsa ir tas pats deserts,tikai pievienoju kakao,tik cik tumsu vēlas.Nuuu,deserts nav prieks tievētājām 😃
trekns ir un līdz ar to vienā reizē daudz neappēdīsi,bet tik gards tas deserts,ka tiešām siekalas pašai tek.

09. Dec 2010, 20:19

super! kad palikšu cāklāka, noteikti izmēģināšu.

princesemince princesemince 09. Dec 2010, 20:01

tad beigās nesanāks par traku trekna?
mani vairāk tas virsmas noformējums interesē - cik šķidru kakao jāpagatavo? vai arī kaut kā savādāk tas process notiek?

taschinka taschinka 09. Dec 2010, 14:42

man ienāca prātā vēl doma,sviestu izkausē pievieno izkausētu šokolādi aptuveni 1:1 un tad so šķidro masu pieliek sadrupinātiem cepumiem.Un tālāk pa vecam.

taschinka taschinka 09. Dec 2010, 14:40

te derēs jebkāds krējusm,katik tie procenti atbilstosi.Un ši nav kūka,tas ir deserts 😉
bet var saukt par deserta kūka 😀

princesemince princesemince 09. Dec 2010, 13:52

es arī līdzīgi gatavoju siera kūku, vismaz pamatni toč 😀 vienīgi skābā krējuma vietā lieku biezpienu un tad cepu, man tāda tā kūkas recepte. bet šo arī jāizmēģina! izklausās laba 😉 tik jāiet uz tirgu pēc kārtīga krējuma 😀

taschinka taschinka 09. Dec 2010, 12:08

Skābais krējums saputojas tik stingri,pat labāk kā putukrējums.Vienīgi jābūt biezam krējumam 20,25,30% jo vairāk jo labāk.

taschinka taschinka 09. Dec 2010, 10:16

Garša ir maiga,krēmīga,un nemaz nepateikt no kā gatavots.Tiešām ļoti gards deserts,manam vīram un dēlam pat par tortēm labāk garso.