Šim kliņģerim bija nepieciešamas divas porcijas krēma,tātad viss reiz divi,kad gatavoju torti tad gatavoju 3 porcijas krēmu nu tā pēc vajadzības.
viena krēma porcija sastāv no:
160ml piens
1
olas
2 ēd.k cukurs
2 ēd.k milti
vaniļas
cukurs pēc garšas
Olu samaisam ar cukuru,vaniļu,pievienojam miltus un ar putojamo slotiņu visu kārtīgi izmaisam.Uzsildam pienu,pievienojam,izmaisam,tad liekam ūdens peldē un karsējam līdz masa sabiezē,tas būs ap 8 minūtēm,kad sabiezē es vienmēr vel pāris minūtes paturu.Tad atdzesēju un pievienoju sasmalcinatus riekstus.Ja grib treknaku krēmu var pievienot 50g saputotu sviestu atdzisušam kremam.Kremam var pievienot arī šokolādi vai kakao.