Kliņģeris sirs

18. May 2011, 15:25 taschinka taschinka
taschinka taschinka 19. May 2011, 15:10

Šim kliņģerim bija nepieciešamas divas porcijas krēma,tātad viss reiz divi,kad gatavoju torti tad gatavoju 3 porcijas krēmu nu tā pēc vajadzības.

taschinka taschinka 19. May 2011, 15:09

http://www.maminuklubs.lv/foto/?foto=1466

Šajā blogā ir bildes ar vārīto krēmu.

taschinka taschinka 19. May 2011, 15:05

viena krēma porcija sastāv no:
160ml piens
1 olas
2 ēd.k cukurs
2 ēd.k milti
vaniļas cukurs pēc garšas

Olu samaisam ar cukuru,vaniļu,pievienojam miltus un ar putojamo slotiņu visu kārtīgi izmaisam.Uzsildam pienu,pievienojam,izmaisam,tad liekam ūdens peldē un karsējam līdz masa sabiezē,tas būs ap 8 minūtēm,kad sabiezē es vienmēr vel pāris minūtes paturu.Tad atdzesēju un pievienoju sasmalcinatus riekstus.Ja grib treknaku krēmu var pievienot 50g saputotu sviestu atdzisušam kremam.Kremam var pievienot arī šokolādi vai kakao.

taschinka taschinka 19. May 2011, 07:38

Šādi man iznāca,kad pirms cepšanas ieliku krēmu iekšā.

http://www.maminuklubs.lv/foto/?foto=1466

taschinka taschinka 19. May 2011, 06:56

Var,bet tad kliņģera forma nebūs skaista,tā izplūdīs.

18. May 2011, 22:29

izskatās garšīgi 😀) Vai krēmu var likt iekšā jau cepšanas procesā?

taschinka taschinka 18. May 2011, 20:12

Teikšu,ka pat pašai neticas,ka tik vienkārši.