Ievārījums\" Uz Ziemassvētku nots\"

02. Sep 2011, 16:03 taschinka taschinka
taschinka taschinka 04. Sep 2011, 08:37

Man ar ir viena burciņa ar kanēli,vīram un dēlam kanēlis nepatīk,tā kā es ar to neaizraujos.
Esmu daudz lasījusi,un viens raksta,ka nevar bez liela cukura daudzuma,bet cts atkal jau pārbaudīti saka,ka var.Tā kā īsti nevar zināt.Zinu,ka pievienojot citrona sulu vai citronskabi arī labāk turas ievārījums,to es izlasīju.

taschinka taschinka 02. Sep 2011, 17:50

Un vēl,palasot daudz dažādas ābolu receptes krievu saitos,tad lielākā daļa ir gatavotas ar mazu cukura daudzumu.Līdz ar to es arī ņēmos pamēģināt.

taschinka taschinka 02. Sep 2011, 17:28

Es šogad izmēginu kā un cik ilgi glabāsies ar mazu cukura daudzumu,bet pameklējot netā atradu,ka ievārījumam jāsatur vismaz 50% cukura.Tā kā redzēs kā man veiksies.

taschinka taschinka 02. Sep 2011, 17:10

Es glabāju ledusskapī, un pagaidām rabarberu ievārījums,kas gatavots arī ar mazu cukura daudzumu stāv.