Boršč zupa izdevās sarkana

20. Jan 2011, 09:50 taschinka taschinka
taschinka taschinka 27. Jan 2011, 21:28

Bet man tieši patīk tā citrona garša,kad otraja gatavošanas reizē pieliku vairak to citronu,tad ta garša bija vel gardaka.

taschinka taschinka 20. Jan 2011, 12:52

dalila631
jā,esmu arī ar etiķi receptes redzējusi,bet teikšu,ka tieši šī citrona garša man iepatikās,tā kā var izmēģināt.

taschinka taschinka 20. Jan 2011, 10:29

Citrons gan saglabā sarkano biešu krāsu,gan dod loti interesantu garšu un soreiz pieliku 1/2 citrona vietā 1 veselu un garša bija daudz labāka,loti garsīgi,pat virs pamanija,ka garšīgāka 😉
bet ķiplocins ar tiek pievienots ta labi daudz😀

taschinka taschinka 20. Jan 2011, 09:51

1.bilde,tagad gatavotā,2.,kas neizdevās sarkana no pirmās reizes 😉