Ņemam 3 olas iesitam trauciņā,pievienojam 4 ēd.k cukuru un liekam ūdens peldē.Putojam ar mikseri uz maza ātruma līdz olu massa trīskāršojas.
Kad tas izdarīts vēl putojam uz liela ātruma vairs nekarsējot ūdens peldē.
Šādi izskatās saputotās olas.
Iesijājam 3 ēd.k miltus un 1 ēd.k kartupeļu cieti.Iecilājam olu massā,kārtīgi izmaisam.
Lejam cepamformā,kur ieklats cepamais papīrs.
Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 220 grādiem (aptuveni)
Cepam 20 minūtes,pirmas 10 minūtes noteikt netaisam durtiņas vaļā,vai pat paciešamies 15 minūtes,lai aplūkotu.
Biskvīts gatavs,kad virsa skaisti brūna.
Es cepu ļoti plānu biskvītu,jo nav man tādas augstas formas,lai gatavotu biezu biskvītu,bet ja jūs gatavosiet augstā formā,tad attiecīgi cepšanas laiks var palielināties.Ja bail,ka virsa var piedegt,kad vidus vēl nav gatavs,var apsegt ar foliju.
Gatavo biskvītu sagriezu uz pusēm,saliku abas puses kopā,apgriezu maliņas,lai vienādas abas daļas.
Biskvīta atgriezumus sablenderējam ar tiem apbērsim gatavo torti.
Katru biskvīta gabalu apsmērējam ar šķidru,vēlams skābu ievārījumu vai arī ar nevārītu iebiezināto pienu,tas labi mitrinās un būs garšīgi.
Lai biskvīts stāv,gatavojam krēmu.
Krēma recepte tāda pat kā iepriekšējai kūkai:
http://www.maminuklubs.lv/foto/?foto=4115
Tikai nevis no 3 olām,bet no vienas,visas sastādaļas sadalam ar 3,iegūstam vienu porciju krēma.
Kūka sanāk ļoti maiga,protams,ja krēms pietiekami un ja ievārījums pietiekami šķidrs,ka savelkas biskvīta kārtās.Šī man sanāca tiešām lielsika pēc garšas.