Biešu/auzu pārslu keksiņi

28. May 2011, 16:14 taschinka taschinka
taschinka taschinka 30. May 2011, 07:01

Es lieku uz augšējā plauktiņa grādus man nerāda,tā tempertūra kas norādīta ir aptuvena.Un keksus parasti cep šādā tempertūrā.

29. May 2011, 18:07

editej, JĀ!
Ar rītdienu sākšu jukt prātā. Kā katru gadu.

taschinka taschinka 29. May 2011, 08:54

Paldies par jaukajiem vārdiem!
Bet keksiņi nu dien ir gardi,agrāk es nevarēju iedomāties kā var ēst saldos ēdienus ar burkaniem,bietēm,bet re kā sanāca,super gardi.

29. May 2011, 01:25

ei, šitas ir kaut kas labs!!!

kad beigsies nākamnedēļas lembasts ar nebeidzamajām esejām, referātiem un grāmatu kalniem obligāti, obligāti jāizmēģina!
man jau rindas kārtībā arī Tava rabarberu kēksiņu recepte!

eh, Tu vispār reāli vālē! (rock) ieraugot katru jauno, Tevis iesūtīto ēdienu blogu, nebeidzu apbrīnot Tavu darbotiesprieku un entuziasmu virtuvē! Tā tik turēt!

taschinka taschinka 28. May 2011, 18:26

Tu jau vari sākumā pusi taisīt,no siem produktiem sanāk 17 keksiņi.

taschinka taschinka 28. May 2011, 17:37

Pēc garšas nevar pateikt,ka iekšā sarkanās bietes,bet tai pat laikā bietes un rieksti kopā dod ļoti interesantu,ļoti garšīgu garšu.Es esmu pārsteigta par garšu,man ļoti iegaršojās.