Es lieku uz augšējā plauktiņa grādus man nerāda,tā tempertūra kas norādīta ir aptuvena.Un keksus parasti cep šādā tempertūrā.
Paldies par jaukajiem vārdiem!
Bet keksiņi nu dien
ir gardi,agrāk es nevarēju iedomāties kā var ēst saldos
ēdienus ar burkaniem,bietēm,bet re kā sanāca,super
gardi.
ei, šitas ir kaut kas labs!!!
kad beigsies nākamnedēļas lembasts ar nebeidzamajām
esejām, referātiem un grāmatu kalniem obligāti, obligāti
jāizmēģina!
man jau rindas kārtībā arī Tava rabarberu
kēksiņu recepte!
eh, Tu vispār reāli vālē! (rock) ieraugot katru jauno, Tevis iesūtīto ēdienu blogu, nebeidzu apbrīnot Tavu darbotiesprieku un entuziasmu virtuvē! Tā tik turēt!