ONLINE TV: Skatieties un iesūtiet jautājumus par alerģijām!

18. Sep 2012, 10:12 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Esmu ne tikai portāla redaktore,bet arī mamma 2 bērniem, tāpēc mani interesē viss par un ap bērnu veselību. Šajā trešdienā, 19.septembrī, mēs Māmiņu Kluba ONLINE TV tiešraidē parunāsim par un ap alerģijām, kā bērnu, tā pieaugušo, tāpēc aicinu jūs uzdot savus jautājumus!

Mani vienmēr saistījuši arvien jauni un jauni izaicinājumi un galu galā- kas gan varbūt lielāks izaicinājums dzīvē, kā izaudzināt gudrus, lieliskus, mīlošus bērnus? Un nu liktenis man ir piespēlējis jaunu izaicinājumu, kādu nekad iepriekš neesmu saņēmusi- vadīt Māmiņu Kluba ONLINE TV tiešraidi. Teikšu atklāti, viegla drebēšana ir jau tagad, bet es ticu uz jūsu atbalstu un ceru, ka viss izdosies kā plānots :)

Un ziniet, kas ir interesantākais? Ka šajā reizē aizvietošu manu kolēģi Kristīni Virsnīti- tā teikt, divas Kristīnes vienam ONLNE TV raidījumam, kas ir vienīgais ONLINE TV raidījums māmiņām!

Tā kā arī man pašai interesē alerģiju tēma, jo arī man ir ziedputekšņu alerģija, tad tikšanās ar BKUS pneimonologu Renāti Snipi ONLINE TV sarunas laikā būs dubultvērta.

Tieši tāpēc es vēršos pie jums un aicinu piedalīties sarunā, uzdodot jautājumus jau tagad- aicinu uzdot tos vienkopus šeit

Turiet rīt īkšķus, uzdodiet jautājumus, jo šī ir vienreizīga iespēja satikt virtuāli speciālistu, kas, iespējams, sniegs atbildi, kas tirda jūs jau ilgāku laiku!

Varu pačukstēt, ka būs arī dāvaniņas tiem, kas piedalīsies ONLINE TV, tā kā pieslēdzies 19.septembrī plkst.10:00 šeit pat portālā www.maminuklubs.lv!

Uz tikšanos kā virtuāli, tā dzīvē!

Kristīne, Māmiņu Kluba portāla redaktore

TIEKAMIES ONLINE katru trešdienu www.maminuklubs.lv plkst.10:00!

Ierosini tēmas, par kurām gribētu skatīties ONLINE TV tiešraides, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv!

mamma27 mamma27 25. Sep 2012, 23:03

😉mēs ar tevi! 👍noteikti skatīsimies .

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 25. Sep 2012, 23:03

Tev viss izdosies🌷

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 25. Sep 2012, 23:03

Kristīn, Tev viss izdosies! Un tēma ir ļoti interesata!