Nedēļa skolas solā aizvadīta!

Nedēļa skolas solā aizvadīta!

10. Sep 2012, 09:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Heisā! Skolas piešķirtā adaptācijas nedēļa ir beigusies. Un tā tiešām ir ,kā svetība. Emīls katru rītu uz skolu devās ar nepacietību un prieku. Jo zinātkāre dzina uz priekšu,kas šoreiz būs interesants. Skolotāja iepazīstināja ar tuvāko apkārtni,kas ir ap skolu, bija arī izklaidējoši brīži kā ,piemēram, multfilmu skatīšanās.

Un kur tad bez apzinīgā pienākuma, kad klases audzinatāja Iveta izsniedza piektdien skolas gramatas. Un manliekas,Emīls tad sāka apzināties , ka tieši tagad sāksies lielā mācīšanās un vajadzēs nopietni, sākt attiekties pret jauno pienākumu.

Ir pirmie draugi atrasti, ar kuriem pavada brīvos brīžus. Emīls sadraudzējies ar mazu meitenīti no klases kuru sauc Elza. Šādi Emīls, kaut kādā veidā meklē drošības sajūtu, kaut kādas sakarības ar ģimeni. Jo mazā māsa tak arī ir Elza. Līdz ar to Emīls ar sajūsmu stāsta, kā viņš  sadraudzējies ar Elzu. Un viņš klasesbiedrenīti uzskata, par savu mazo māšuku.

Neiztikt arī ar pirmajiem konfliktiem. Te viens pagrūsta, te otrs speciāli rausta un traucē, pārvietoties pa skolu ejot uz ēdnīcu.

Brīvdienas, esam aizvadījuši kopīgi jauki pavadot laiku. Pārrunājot,kas tagad būs? Ka pirmdiena iesāksies ar jau īsto skolas somu, kas būs sakrauta ar gudrībām, un grāmatām! Emīls apmeklēs 3 dažādus pulciņus, bet par to citreiz. Un vēl Emīls skolā mammu sagaidīs dienas pagarinātajā grupiņā. Mūsu skola piedāvā divus dažādus laiku 15:30 un 17:30. Emīls būs līdz 17:30, jo man pašai dažkārt lekcijas notiek līdz 17:00, tādēļ, saku dēliņam PALDIES par sapratni!

Un lai Emīlam nezūd kontcentrēšanās spējas un enerģija intensīvi uzdodot jautājumus skolotājai. Ikdienās uz skolu viņš dodas ar Hematogenu!

 

Gaidat nākamos Emīla piedzīvojumus, pārdomas kā viņam sokas skolas gaitās!

Ar cieņu Emīls ar mammu.

Veselīgs gardums aktīvam dzīvesveidam!