Našķu vietā hematogens

Našķu vietā hematogens

05. Sep 2012, 12:30 mamma27 mamma27

Hematogens man ir pazīstams jau kopš bērnības. Kādreiz pašai ļoti negaršoja,jo mamma spieda ēst aizbildinoties,ka esmu bāla , maziņa, un hematogens ir veselīgs. Vēl lieta  ko atceros ,teica ,ka tam sastāvā esot buļļa asinis. Nu visai nepatīkamas atmiņas .

Bet tagad ,kad ar vien biežāk nācās iegriesties aptiekā, Adrians ,kā jau vairums bērnu pie kases gaidot pamanīja hematogena batoniņus. Un protams domāja,ka šokolāde. Tad nu nolēmu nopirkt,jo zināju ka veselīgs ir, pašai gan negaršo,bet varbūt šim iegaršojas. Un jā, Adrianam tiešām garšoja. Un nu mēs sākām diezgan bieži ēst hematogenus.

Kad biju stāvoklī, saskāros ar dzelzs trūkumu. Papildus lietoju dzelzs preperātus, bet tad rakstā MK izlasīju ,ka drīkst arī grūtnieces pa tāfelītei dienā apēst hematogenu ,jo tajā arī ir dzels. Nolēmu atkal par seniem laikiem pagaršot un iegaršojās. Tā nu visu grūtniecības laiku ik pa laiciņam ēdu šo gardumu.

Tagad hematogenu ikdienā ēdam diezgan. Adrianam vislabāk garšo ar ingveru- kā es saku enerģijas jau viņam maz, tāpēc vajag energy hematogenu:)

 

Īpaši cenšos viņam dot pirms sacensībām,jo pēc dārziņa mazais ir nedaudz saguris un lai uzkrātu spēkus un varētu labi nobraukt ,tad kāds saldums der. Un konču vietā izmantoju ko veselīgāku-hematogenu. arī veikalā,kad pie kasēm uzrunā čupačupsi,tad piedāvāju,varbūt labāk hematogenu. Un viņš piekrīt. Tā nu mēs uzkrājam spēku un enerģiju ar šo gardumu.

Veselīgs gardums aktīvam dzīvesveidam!

mamma27 mamma27 25. Sep 2012, 23:00

to gan neesmu pamanījusi. Palasīšu noteikti.

25. Sep 2012, 23:00

manējam arī garšo 😀 tikai sāka ēst, jo redzēja, ka pati regulāri ēdu, pagršoja un tā lieta "aizgāja"! tagad tas tiek pirkts regulāri, gandrīz vienmēr mājās ir kāds batoniņš 😉