"Nāc un piedalies" Vērmanes dārzā!

"Nāc un piedalies" Vērmanes dārzā!

31. Aug 2012, 00:00 lauvinja lauvinja

Neesi savam mazajam izvēlējusies interešu pulciņus jaunajam mācību gadam? Vai nezini kas tavam bērnam patiktu vislabāk - lieliska iespēja iepazīties ar Rīgas pulciņu izvēli!

Svētdien, 2. septembrī Vērmanes dārzā no plkst. 11.00 līdz 18.00 risināsies pasākums „Nāc un piedalies”, kurā ikvienam interesentam, īpaši maziem bērniem un skolēniem, būs iespēja izraudzīties interešu pulciņu, kurā iesaistīties un darboties jaunajā mācību gadā.

Pasākumā „Nāc un piedalies” bērni un skolēni varēs iepazīties ar Rīgas bērnu un jauniešu interešu centru, kā arī sporta skolu piedāvājumu, uzzināt kādos pulciņos, treniņu nodarbībās iespējams iesaistīties un kāds ir to darba grafiks. Pasākuma laikā Vērmane dārzā visu dienu uz lielās skatuves būs koncerts, kurā uzstāsies Rīgas interešu izglītības pulciņu audzēkņi, parka teritorijā darbosies izzinošas, radošas darbnīcas, risināsies sporta spēles, kurās varēs iesaistīties ikviens interesents un nopelnīt kādu balviņu. Bērni un jaunieši pasākuma laikā bez maksas varēs izmantot arī piepūšamo atrakciju „Tīģeris’. Vienlaikus parkā darbosies informācijas centrs, kurā būs pieejama informācija par interešu izglītības piedāvājumu Rīgā. 

Šogad Rīgā darbosies 13 bērnu un jauniešu centri, kas piedāvā iespēju iesaistīties dejošanā, dziedāšanā, tehniskās jaunrades, sporta un vides zinību nodarbībās, teātra studijās. Profesionālās ievirzes interešu izglītību  iespēja apgūt 11 bērnu un jaunatnes sporta skolās, deviņās mūzikas un mākslas skolās. Tāpat plaša interešu izglītības programma tiek piedāvāta Rīgas kultūras centros un vispārizglītojošajās skolās.

Avots: www.e-skola.lv