Lieli ceļi, mazi ceļi - visi droši!

Lieli ceļi, mazi ceļi - visi droši!

12. Sep 2012, 09:11 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau nedēļas vidus, un tas laiks skrien. Te laukā paliek ar vien drūmāks un tumšāks.

Un skola veic drošību pasākumus. Tas ir informatīvs pasākums, klases stundā. Emīla klasesbiedri un viņu pašu,  skolotāja Iveta iepazīstina ar svarīgajiem ceļu satiksmes noteikumiem. Kā pareizi šķērsot ielu, cik pieklājīgi uzvesties sabiedriskā vietā. Kam jābūt dienas tumšajā periodā- protams atstarotājiem! Katrs skolnieciņš saņēma pa interesantai grāmatai, 2009.gada izdota sadarbībā ar  CSDD- " Lieli ceļi, mazi ceļi- DROŠI CEĻI".

Kuru arī mājās pārrunājam un nostiprinajām savas zināšanas, ko jau skolā sniedza.

Emīls turpina iet ar prieku uz skolu, var redzēt, ka jāiejūtas skolas ritmā, jo vairs nav pustdienlaika, kad varēja pasnaust un atgūt spēkus. Līdz ar to agrāk miedziņš sāk nākt. Un dienas pagarinātajā grupiņā, arī vēl ir diez gan garlaicīgi- tā man Emīls paziņoja :) Jo pagaidām viss mācību process tik uzņem apgriezienus. Un mājasdarbi nav uzdoti, ko varētu izpildīt šajā grupiņā. Tāpēc Emīlam tik atliek uzsist klaču ar citiem skolas biedriem, kādu spēlei uzspēlēt, ja labs laiks tad arī paskraidīt.

Man tiešām par izbrīnu un protams, par prieku Emīls sācis dziedāt. Un tiešām labi, izteica pat domu, ja pieņems, tad ies uz kori. Nu lūk, var teikti 6.gadus klusējis un ni,un ni dziedāšanai. Tagad varbūt topošais operas mākslinieks aug.

Redziet, kā tad mums palēnām sokas.

Attā saka Emīls ar mammu.

Vai tavs skolēns ir iepazinies ar ceļu satiksmes noteikumiem?

Veselīgs gardums aktīvam dzīvesveidam!