Kristīne Virsnīte aicina uz tikšanos TV3 ekrānos 2.septembrī plkst.8:50!

01. Sep 2012, 17:40 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, māmiņas, tēti un mazuļi!

Es dažreiz prātoju, cik dzīve gan ir neparedzama un tik savādi jaukiem notikumiem pilna. Aptuveni pirms gada domāju, ka diez vai televīzijā vairs kādreiz atgriezīšos, man noteikti būs jādara, kas cits. Tomēr šķiet kādam, tur augšā, ir citi plāni un mēdz teikt, ka no sevis nekur tālu mums aiziet diez vai kādreiz izdosies. Tad, nu lūk, rīt 8:50 mēs tiksimies TV3 raidījumā Māmiņu Klubs.

Pirmās filmēšanas jau piedzīvotas, taču jāsaka, ka tik lielu saviļņojumu sen nebiju izjutusi. Protams, man ir bijuši dažādi TV piedzīvojumi – pirmo reizi televīzijas kameru priekšā 2003.gadā un uzreiz tiešajā ēterā. Toreiz man bija tikai 21 un milzīga skola, kas jāapgūst. Tad Eirovīzija – skatītākā TV pārraide Latvijā un daudzas citas LTV tiešraides un filmēšanas, es augu un mainījos kameru priekšā. Un tad piedzima Amēlija – mazais cilvēks, kas mainīja manī visu, es daru to, kas man patīk, pateicoties viņai. Visticamāk, ceļam ir jābūt gana līkumotam, lai nonāktu līdz savam sirds darbam un Māmiņu Klubs ir tieši tāds.

Atzīšos, ka raidījumu jau esmu redzējusi, pirms mēs to rādām jums, visbiežāk kopā visa TV komanda noskatāmies. Un tad es sapratu, cik labi kolēģi mani pazīst, raidījumā ir tieši tās sajūtas, kuras vēlējos – siltums un mīļums. Paldies maniem mīļajiem, jo veidot stāstu par sevi ir visgrūtāk, bez jums tas nebūtu iespējams!

Līdz ar pārmaiņām esmu saņēmusi vēl kādu dāvanu – iespēju rakstīt savu blogu. Šī būs vieta, kur mēs tērzēsim – jūs stāstīsiet kā jums iet, es dalīšos savās sajūtās un kopā būsim tas, ko mēs saucam par Māmiņu Klubu.

Ar patīkami trīcošu sirdi gaidu rītdienu! Uz tikšanos!

Kristīne

{fotoblog:5047}

Uz tikšanos jaunās sezonas pirmajā Māmiņu Kluba raidījumā 2.septembrī TV3 plkst.8:50!