Jautrais Zinīšu pasākums Riga plaza

Jautrais Zinīšu pasākums Riga plaza

31. Aug 2012, 10:21 mamma27 mamma27

Vakar arī mūsu ģimene apmeklēja pasākumu Riga palaza par godu mācību gada sākumam. Pasākums bija tiešām lielisks. izstaigājām visus veikalus un izpildījām visus uzdevumus. Lai arī zīmogu vākšana bija domāta ,lai piedalītos loterijā, laimest tomēr nebija mērķis. Galvenais bija pavadīt jautri laiku ar ģimeni un bērniem. Visas atrakcijas bija jaukas un vislielākais prieks bija Adrianam par balviņām ,ko ieguva uzvietas izpildot uzdevumus. Priekš mazā čalīša iegūtais bakugans bija vērtīgāks par to dāvanu karti,jo tika paša spēkiem nopelnīts.

Arī Zvaigznes grāmatnīcas spēle bija superīga,jo man kā mammai likās lielisks veids kā ieinteresēt bērnus uz burtu mācīšanu. Disku ,kur bērns datorā var apgūt burtiņus arī iegādājāmies. kā veiksies ar mācīšanos ,par to noteikti uzrakstīšu. Bet uz vietas veikalā Adrians izmēģināja un viņam tiešām ļoti patika.

Kopumā pasākums manuprāt bija izdevies,jo bērns atbrauca mājās noguris un sajūsmināts par aizvadīto vakaru. Boulingu izspēlējies, filmu redzējis un dāvaniņu dabūjis.

Tāpēc gribam teikt LIELU PALDIES Māmiņu klubam un visiem ,kas radīja patīkamo gaisotni pasākumā , kā arī organizēja šo vakaru.Bērniem patika, un arī vecākiem.

Protams bija jau arī kādas ne tik labas lietas,bet uz kopējā fona tas tāds sīkums vien likās.

Vēlreiz PALDIES un ieskatieties kā mums gāja!

{fotoblog:5051}