Emīlam skolā adaptācijas nedēļa!

Emīlam skolā adaptācijas nedēļa!

05. Sep 2012, 10:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmais satraukums,jau ir aizvadīts,un nolikts jau nebūšanā. Gards klinģeris notiesāts! Nu varam ķerties pie skolas uzsākšanas. Pirmā nedēļa Emīlam un viņa skolas biedriem,ir tāda kā aprašana ar to skolas telpu,kur tagad viss tik sāksies. Jo kā nekā, brīvlaiks bijis un vasarā,tik biksēm ceļgali plēsti,no draiskās dzīvošanas, pa laukie, pa ciemiem.  Nevar jau tā bērnu iesviest un jau pirmajā dienā, likt cītīgi sēdēt un pildīt uzdevumus.

Tāpēc ir svētīga šī adaptācijas nedēļa,kur bērni aposta skolu, savus klasesbiedrus iepazīst tuvāk. Emīls ir ļoti priecīgs par skolas sākšanos, patīk bezgala viņam tur. Un ļoti ceru,ka tas nekur nezudīs,šis entuziasms! Neliels atstāsts no Emīla, kas viņam tieši patīk! Esot jauka skolotāja, to ka nav vēl sākusies īstā mācīšanās, garšo pustdienas,kas ir gardākas,nekā dārziņā, esot jau uzzinājis,ka būšot ekskursijas,jo tas jau kā dabas pētniekam viņam patīk.

Vēl esam jau ieņēmuši sēdvietas, jo acu ārsts mums ierakstīja 1-3 rindai. Kāds iemesls? Iemesls ir Emīla redze, pie slodzes jānēsā brillītes, tādēļ labi,ja ārsts uzraksta zīmi, pēc šādas vajadzības.

Vienīgi dēls drusku bēdājas, ka nav kolēģīši no bērnudārza viņa klasē, bet gan paralēlklasē. Es jau kā mamma par to priecajos, jo tad netiek novērsta uzmanība un nenotiks ālēšanās. tam tomēr ir domāti starpbrīži,jo tad klases tiekas vienā kopīgajā gaitenī, brauc kopīgās ekskursijās.

Tas laikam būtu iesākumam viss!

Tiekamies,pēc kāda laika,lai uzzinātu,kā tad mums tai skolas dzīvītē sokas.

Attā saka Emīls ar mammu :)

Veselīgs gardums aktīvam dzīvesveidam!