Visforšākajām mammām visforšākās dāvanas!

Visforšākajām mammām visforšākās dāvanas!

22. Aug 2012, 12:23 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Reizi pa reizei ir tik forši, ka kāds paslavē, uzsit uz pleca un pasaka kādu labu vārdu par padarīto darbu.. Kaut tas būtu "tikai" neliels rakstiņš, neliela pieredze iz jūsu dzīves.. Tomēr mēs veidojam šo MŪSU vidi, kurā, kā mēs tajā jutīsimies,ir atkarīgs no mums pašiem.

 

Šodien un vakar radās diskusija par to,kā iedrošināt arī citas mammas,kuras parādās portālā,ne tikai lasīt, bet arī pašām aktīvi iesaistīties sarunās, iesūtīt savu personīgo pieredzi,padalīties ar jaukiem notikumiem jūsu ģimenēs. Atbilde skan- tikai saņemot drosmi un rīkojoties! Tas taču nav tik grūti! Ir tikai jāgrib darboties un neiesūnot :)

 

Stimuli? Jā, protams, Māmiņu Klubs parūpējas par māmiņu apdāvināšanu, rīko dažādus konkursus,tomēr tas droši vien nav vienīgais iemesls,kāpēc aktīvās māmiņas šeit pulcējas, dalās viedokļos, pastāsta,kas jauns noticis viņu ģimenēs...  Galvenais ir sajūta, ka ikviena šeit tiek saprasta, uzmundrināta, mēs dalāmies priekos, bēdās,  un galu galā iegūstam sev noderīgu informāciju,kas palīdzētu mūsu bērnu audzināšanā, jo te taču ir MĀMIŅU KLUBS, kur vienmēr laipni ir gaidīti arī tēti :)

 

Un es esmu pārliecināta- IKVIENAM IR KO TEIKT!

 

Bet kamēr katra savā nodabā apdomā iespējas par sava pirmā bloga izveidi vai varbūt atsākšanu darboties aktīvāk ne tikai konkursu ietvaros, vēlamies apdāvināt māmiņas,kas iepriekšējā nedēļā "iekrita acīs" ar kādiem interesantiem blogiem.

Arī iedrošināšana ir svarīga un par māmiņu "sapurināšanu" pievienoties aktīvistu lokam, rolly dāvinām Humer jūras ūdeni bērniem,  kas lieti noderēs šajā drēgnajā laikā!

 

Lūk,klasisks piemērs, ka portālā var gūt daudz un dažādus viedokļus un ieteikumus!  Tautas metodes bērniņa ātrākai nākšanai pasaulē izpelnījās dažādus ieteikumus, kā paātrināt bērniņa nākšanu pasaulē.

Dāvinām Johnson's Baby šampūnu diskusijas autorei- labaronesei!

 

Veselīgs uzturs un našķi? Šķiet šeit varētu likt vienādības zīmi ar esseini,kura iesūtījusi dažādas gardas receptes, kuras iesakām pamēģināt ikvienam. Receptēs smelies jaunas idejas šeit! Lai arī turpmāk tikpat radoša darbošanās, pasniedzam Tev Zvaigzne ABC grāmatu "Svētku salāti"!

Vairāk lasi šeit!

Grāmatā apkopotas 125 tradicionālas un oriģinālas receptes svētku galdam. Izmantojot tās, jūs varēsiet pagatavot sātīgus, veselīgus un krāšņus salātus, kā arī izmēģināt vienkāršas gardas mērces to dažādošanai. Izvēlieties, ko piedāvāt saviem viesiem, – ledussalātus ar vistu un aananasiem, pikantos garneļu salātus, tītara gaļas salātus ar apelsīniem un āboliem vai burkānu salātus ar zemenēm un valriekstiem.

Iepriekšējā nedēļā notika laika pagriešana par 1 stundu atpakaļ, kas nenoliedzami mainīja arī bērna dienas ritmu. Parunāt par šo tēmu aicināja sociks, kuram vēlamies dāvāt Nestle dzeramās piena biezputras!

Šajā nedēļā Lāču tēta dziesmas vēlamies dāvāt  karinag, kura aktīvi piedalījās  Sarunās. 


BŪSIM AKTĪVAS UN VEIDOSIM MŪSU MĀMIŅU KLUBA ĢIMENI KOPĀ!

 

GAIDU JŪSU IESŪTĪTOS BLOGUS/PIEREDZI/VIEDOKĻUS ŠEIT!

Kristīne, www.maminuklubs.lv

maijbite maijbite 02. Nov 2011, 15:49

🌷 🎉

02. Nov 2011, 14:33

Super! Apsveicu 😀 Rolly vispār ir mamma varone 😀

02. Nov 2011, 13:37

🌷 🌷 🌷 🌷

saulux10 saulux10 02. Nov 2011, 13:36

Sveicu māmiņas 🌷 🌷 🌷 🌷 😘

taschinka taschinka 02. Nov 2011, 13:28

🌷 🌷 🌷 🌷