Veiksmīgas un  saulainas jums brīvdienas!

Veiksmīgas un saulainas jums brīvdienas!

31. Jul 2011, 20:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt jau sestdiena un pirmā no nedēļas nogales brīvdienām!

 

Mans rīts jau rimti ir sācies. Tiesa, nedaudz vēlāk kā darba dienās, bet tas taču ir TIK forši, ka var atļauties neuzlikt modinātāju un neskriet pa galvu pa kaklu iekšā dienas gaitām.

 

Brīvdienu rīti ir kā radīti, lai kārtīgi izstaipītos (starp vingrošanu un staipīšanos es varētu likt vienlīdzības zīmi tajā, kas man patīk), apdomāt, ko šodien darīt un tad lēnām "iekustēties".

 

Vakardienas suši gan dara savu un ir nedaudz smaguma sajūta, bet nekas- otrais no šīs dienas darbiņiem būs došanās uz fitnesa klubu! Vai jūs zināt, ka visā Latvijā 25.septembrī fitnesa klubos ir atvērto durvju diena un varat tos apmeklēt bez maksas? Noteikti izmantojiet šo iespēju!

 

Kas ir pirmā lieta, ko šodien darīšu? Kopā ar meitiņu sakārtošu māju, jo vakarā gaidām mājās ierodamies tēti no Latgales :) Betb bpirms tam- jāpadzer liela krūze ar jasmīnu tēju kopā ar medu!

 

Laiks kopā ar bērnu ir TIK superīgs!

 

Novēlu arī jums ģimeniskas brīvdienas un...PROTAMS, kā vienmēr gaidu FOTOBLOGUS par sadarīto visiem kopā vai varbūt atsevišķi :)

 

Tātad novēlēsim viena otrai saulainu dienu un padalīsimies par plāniem šai dienai!

 

Kristīne, portāla redaktore

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 25. Sep 2010, 10:58

labrīt!
Jāieiet tvnet.lv un jāpaskatās bebriishi 😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 25. Sep 2010, 10:09

bebrishi, ehhh, neredzeju slavenos kaiminus!

25. Sep 2010, 10:01

labrit! mana maza ari sonakt slikti guleja laikam pilnmeness vainigs.Mums šodien plāni iet pavingrot uz Vivido Gym.Tiešām smuka saulite un majas ari negribas sedet.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 25. Sep 2010, 09:38

Kad runa ir par ģērbšanos, mums iet vaļā kašķis- šito nē, šito nē... Beigu beigās noliku priekšā 3 drēbju komplektus,lai izvēlas vienu.. Ehhh, būt par 3gadnieka meitas māti ir grūti 😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 25. Sep 2010, 09:22

Vajag pa naktīm grāmatas lasīt, rolly 😀 Tad būs lietderīgi laiks izmantots!