Vai Tu vasarā ievēro atslodzes dienas?

Vai Tu vasarā ievēro atslodzes dienas?

17. May 2012, 09:02 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Aiz loga kārtējo dienu solās būt karstums un sutoņa, kas nebūt neveicina apetīti.

 

Vai Tu vasarā mēdz ieturēt atslodzes dienas?

Kādus produktus šajās dienās izvēlies?

 

Protams, izmantojot šajā vasarā savu īpašo "stāvokli", neliedzu saldējumu vai kādu citu našķi arī vēlākā vakara stundā, bet nākamajā dienā tāpat gribas uzēst ko vieglāku, piemēram, ogas ar jogurtu vai pienu,kas arī dzesē sakarsušajās dienās.

 

Kristīne

27. Jul 2011, 13:48

es ievēroju 😀

tajās dienās lietoju šķidrumu tējas, ūdens vai kefīra veidā. Rīta kafija- 1 krūze. Pa dienu parasti uzēdu kādu rupjmaizi ar svaigo sieru, salātlapu, tomātu. Garšīgi un sāta sajūta ir 😀

princesemince princesemince 27. Jul 2011, 10:27

mani karstums arī ne īpaši ietekmē. es ēdu pēc sajūtām. atslodzes dienas kā tādas, vadoties pēc kaut kādiem kalendāriem, neievēroju. esmu periodiski aizrāvusies ar dažādām veselīgākām vai drastiskākām diētām, tādēļ šobrīd esmu nonākusi pie tās atziņas, ka jāēd pēc sajūtām un jāiemācās būt laimīgai un sevi mīlēt pēc būtības, nevis pēc cipariem uz svariem.
piemēram, aizvakar ĻOOTI gribēju Indijas riekstus. saēdos no sirds, bet vakar automātiski nevarēju neko vairāk par augļiem, ogām, dārzeņiem ieēst, ko arī darīju, jo tāda bija mana iekšējā sajūta. vai tādēļ saukt to par atslodzes dienu? 😀 jā, kuņģi atslogoju, tas nu tiesa, bet ne jau apzināti, tā vienkārši bija iekšējā sajūta.