Vai Tava ģimene slēpo? Pastāsti!

Vai Tava ģimene slēpo? Pastāsti!

19. Feb 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aiz loga termometra stabiņš rāda ziemai atbilstošu laiku ar mīnusa zīmi. Un ziema ir, kā reiz, tas gadalaiks, kad no šķūnīšiem un pieliekamajiem kambariem ārā var vilkt ziemas sporta inventāru. Kas tas par inventāru? Nu, kā Tu domā? Neskaitot ragavas un slidas.. JĀ, tieši tā, Tu uzminēji - slēpes!


Un tieši slēpēm, vai, tas ir, ziemai par godu, šis konkursiņš!

 

Uzdevums: iesūtīt stāstiņus kopā ar bildēm par tēmu "Mūsu ģimene - slēpotāji"! Pastāsti stāstā, kā veicas ar slēpošanu Tev, un, interesantākais - kā veicas Tavam bērnam (bērniem)! Pastāsti, kādas vietas slēpošanai esiet iecienījuši, cik reižu nedēļā sanāk paslēpot, kā arī pastāsti - vai slēpojat visa ģimene kopā, vai tikai Tu un bērns! Priecāsimies par sniegotām bildēm!

 

Bildes vari pievienot ne tikai stāstā, bet arī Fotoblogā, bet tādā gadījumā neaizmirsti - bildēm jābūt ar parakstiem, kā arī - jāatsūta pirmajai portāla lapai anotāciju kopā ar linku uz fotoblogu!

 

Vērtēšana: vērtēsiet, mīļās, Jūs pašas - atbalstot favorītstāstiņus ar balsojumu, skatījumu skaitu, kā arī - komentāriem! Tāpēc neslinkojiet, iesūtiet stāstiņus un balsojiet arī par citiem! Bet tas vēl nav viss, lasi tālāk!

 

Balva: Slēpošana AXA bērnu parkā Reiņa trasē 2h garumā un inventāra noma bērnam, kā arī gardie un veselīgie AXA produkti no Rīgas dzirnavnieka!

 

Bet esam vēl sagatvojuši kādu pārsteigumu- uzvarētāji būs veseli 2- redakcijas simpātija un skatītāju simpātija.

 

Konkursa termiņš: konkurss ir spēkā no 6.februāra līdz 19.februārim un uzvarētāju noskaidrosim jau 20.februārī!

 

Lai Jūsu ģimenēm skaisti ziemas prieki! Bet mēs gaidām stāstus un bildes!


 

 

mamma27 mamma27 06. Feb 2012, 12:14

mēs jau gan iesūtījām,bet nu varam arī uzrakstīt paar pārējiem.😀