Testējam Freenosal® jūras ūdeni!

Testējam Freenosal® jūras ūdeni!

12. Jul 2010, 16:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

2 māmiņām bija dota nedaudz vairāk kā nedēļa, lai izmēģinātu Freenosal®  jūras ūdeni. Nu viņas ir gatavas dalīties atsauksmēs!

{pic:1}

Māmiņa Jana Jākobsone:

Freenosal produktu testēju nedēļu, bet uzlabojums elpošanā ir jūtams. Šo produktu salīdzinu ar Humer jūras ūdeni, kuru lietoju pastāvīgi pirms tam (apm.3x dienā). Ar Freenosal elpot ir vieglāk - arī nakts vidū nav jāceļas, lai iepūstu kārtējo devu, jo deguns būtu ciet.

 

Tikai viena lieta,kas liek domāt, ka varbūt šis produkts manam degunam ir pārāk spēcīgs - no rītiem pūšot degunu parādījušies asiņaini izdalījumi tieši šīs nedēļas laikā! Vēl kādu nedēļu palietošu šo produktu un tad varu ziņot atkārtoti - varbūt degunam bija jāpierod pie jauna produkta. Lietoju šo produktu vairs tikai 1x uz nakti, jo pa dienu nav vajadzības!

 

{pic:2}

Māmiņa Ilze Ābelīte - Goluba:

Freenosal šobrīd ir ļoti aktuāls produkts mūsu mājās. Viegli lietojams, mitrina deguna gļotādu un brīnumainā kārtā arī palīdz ātrāk attīrīt degunu un atvieglo elpošanu. Man pašai šis process bija daudz vienkāršāks,jo es pēc iesmidzināšanas arī iztīru degunu un, vadoties pēc intrukcijas, arī ir rezultāts.

 

Toties mazajam Adrianam bija grūtības,jo viņam ar deguna izpūšanu vēl īsti labi neveicas, tāpēc grūti spriest, vai šis līdzeklis viņam ļoti palīdz. Manuprāt, tas ir ļoti labs tad,kad bērns jau pats prot izpūst degunu.  Vēl protesti bija par to smidzināšanas procesu, bet pēc pāris dienām jau tā lieta aizgāja. Mazliet nepatīkama sajūta iesmidzinot ,tāpēc bērnam tas īpaši nepatika, bet kā jau mēs zinām, slimošana nav patīkama lieta, tāpēc jāpiecieš  dažādas nepatīkamas procedūras. Kopumā ar produktu esam apmierināti, un noteikti arī, ja būs vajadzība iegādātos šo Freenosal ūdeni.

 

JAUNUMS! Dabīga jūras ūdens šķīdums Freenosal!

 

Freenosal pieejams Mēness aptiekās un citās aptiekās visā Latvijā.

Vidējā cena aptiekās 4,50 Ls par 125ml.

{pic:3}

-         Atjauno elpošanu caur degunu;

-         Deguna dobuma tīrīšana ikdienā;

-         Var lietot kā palīglīdzekli, ārstējot LOR (ausu, kakla, deguna) slimības: rinītu un sinusītu;

-         Anatomiskas mikrodifūzijas formas uzgalis;

-         Nesatur konservantus.

 

Kāpēc lietot Freenosal?

- Freenosal iztīra un izskalo deguna dobumu ikdienā;

- Mitrina deguna gļotādu;

- Satur dabīgus elementus, kas ir jūras ūdens sastāvā.

 

Tīrs jūras ūdens ir bagāts ar dažādiem sāļiem, minerālvielām un mikroelementiem, kas ir nozīmīgi cilvēka veselībai un labsajūtai. Jūras ūdens devums veselībai tiek augstu novērtēts jau tūkstošiem gadu garumā - no senās Grieķijas līdz grezniem mūsdienu SPA kūrortiem.

Vidējā cena aptiekās 4,50 Ls par 125ml.

 

2

Jūras ūdeņu cenu salīdzinājums

 

Produkts

Cena

Sterimar pieaugušajiem 100ml

5.91 Ls

Sterimar bērniem 100ml

6.67 Ls

Humer pieaugušajiem 150ml

5.12 - 5.55 Ls

Humer bērniem 150ml

6.04 -6.15 Ls

Tonimer  pieaugušajiem 125ml

4.17-4.55 Ls

Tonimer   bērniem           100ml

4.37-4.54 Ls

Freenosal pieaugušajiem un bērniem no 1 gada vecuma       125 ml

4.12  - 4.75 Ls