Svinēt nekad nav par daudz!

Svinēt nekad nav par daudz!

15. Aug 2011, 12:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svinēt nekad nav par daudz. Arī Katei tā šķiet. Katei apritēja 2 nedēļas, bet mums jau šķiet, ka viņa te ir bijusi veselu mūžību! Šodien Kate tika sapucēta un mēs ar meitu sarunājām, ka biežāk pucēsimies! Kā nekā no mājas ejot ārā, ir vēlme izskatīties skaisti (pat tad, ja ir tikai 2 nedēļas).

 

Ik dienas dodamies garākā pastaigā, baudot zelta rudeni. Priecē tas, ka, lai arī dzīvoju vienā no Rīgas guļamrajoniem, te tomēr ir daudz koku un parku, kur var nolīst no lielajiem trokšņiem (kuri gan Kati, šķiet, nemaz netraucē).

 

Kaut kas jauks notika pa nakti - Kate savā jubilejā man un Arvīdam uzdāvināja ko lielisku! Vakar Kate aizmiga ļoti agri – 22 vakarā (jā, jā,.tas ir agri priekš viņas, jo pārsvarā gulēt viņa grib tik pēc pusnakts). Un tad nu līdz 4:37 viņa ļāva saldi pačučēt! Juhū! Pēdējo reizi tik ilgs saldais miegs man bija tad, kad Kate vēl bija puncī. Tagad atkal jāmēģina ar Kati sarunāt, ka viņa ļaus šādi saldi pačučēt. Nez, vai tas izdosies šoreiz, jo pa dienu viņa ar dikti saldi čučēja.

 

Ak, kā man gribas ēst visu aizliegto! Interesantākais ir tas, ka, esot stāvoklī, man nebija īpašās vēlmes, piemēram, trijos naktī ēst zemeņu saldējumu ar picu vai arī ēst tikai un vienīgi vārītus kartupeļus. Toties tagad, kad ierobežojumi ir, man tā gribas, piemēram, izdzert kefīra glāzi, vai apēst kilogramu Latvijas siera! Njā, atliek tik paciesties vēl pusotru mēnesi, kad varēšu atsākt piena produktu lietošanu :) Bet ir dikti, dikti grūti!

 

Šīs nedēļas kreņķis - vēl joprojām Kati nevaru barot ar krūti, jo saplaisājumi dzīst ļoti lēni. Tad nu turpinu sēdēt ar pumpi vienā rokā un pudelīti otrā. Esmu apbruņojusies ar pacietību un optimismu, bet tas jau ātrāk neko nedziedē. Tik ļoti gribas ātrāk mazulīti atkal barot bez pudelēm un piena sildīšanu 4 naktī!

Uz priecīgākas nots beidzot  - tā kā Arvīdam šonedēļ ir vārda diena, arī es domāju, kā mēs ar Kati varētu viņu apsveikt svētkos – rīt būs radoša diena mājās, kā rezultātā taps dāvana. Par to, kas mums jauks sanāca, noteikti pastāstīšu nākamreiz.

 

Jau šajā svētdienā visus TV skatītājus gaida iepazīšanās ar Superbēbja vecākiem! Tiekamies svētdien, TV3 plkst.8:10!