Svētki mums un mūsu ģimenēm!

Svētki mums un mūsu ģimenēm!

18. Feb 2011, 11:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iepriekšējā nedēļa gan bija pilna spilgtu notikumu- gan atzīmējām Maija brīvdienas, gan Mātes dienu, kas tika atpsoguļots arī Māmiņu Kluba portālā ar varen daudz un krāsainām reportāžām un iedvesmojošiem stāstiem!

 

Šī man bija jau 3. Mātes un liekas, ka šo es atcerēšos visspilgāk, jo tiku lutināta no ne tikai svētdien, bet arī sestdien! Paldies, mīļais :) Skatoties pēc jūsu iesūtītajiem stāstiem, redzu, ka arī jums brīvdienas bija varen piepildītas un košas, tāpat kā man. Sestdien ar vīra kungu un Danielu apmeklējām Velniņu izrādi, par kuru meita bija vienkārši starā! Tad vakarā sagaidījām ciemiņus (sveicieni Amēlijai un Maijai) un vakars bija jau klāt.

 

Mātes diena? Par to man ir īpašs stāsts- no rīta vīrs izlēma, ka dosies "uz tirgu" kopā ar meitu. Man jau domu gājiens skaidrs, bet vienalga ar nepacietību gaidu abus mājās. Un atnāca ar narcišu pušķīti un diviem maisiņiem ar siltām jo siltām bulciņām,pīrādziņiem un piciņām- MMMMMM! Meita sniedzot pušķīti saka- Daudz laimes māmiņdienā! Es Tevi ļoti mīlu! Nu, kā var neapraudāties?!

1

Mani mīļie

Bet tas jau vēl nav viss- izlēmām uzrīkot pārsteigumu manai omītei no Jelgavas un devāmies ceļā! Mātes diena ir tiešām īpaša diena, kad pateikt PALDIES sev tuvajām un īpašajām sievietēm un mēs to arī izdarījām!

 

{smallpic:1}

Vecvecmāmiņa, māmiņas, meitiņas, mazmeitiņa..

{smallpic:2}

Uz Rīgu atpakaļ braucot..

Un brīvdienas noslēdzās Dailes teātrī- ar vīru apmeklējām izrādi "Īstvikas raganas" un tad sadevušies rokās,devāmies mājās... Vēl tagad manī virmo TIK patīkamas emocijas, TĀDS sirds mīļums un siltums, jo es jūtos īpaši gan kā māmiņa, gan kā sieviņa. 

 

Ja arī Tev ir aizķēries kāds stāstiņš par Mātes dienu vai brīvdienām, iesūti to šeit!

 

Kā ierasts, par jūsu aktivitāti vēlos jums pateikties, dāvinot dāvanas!

 

Tiesa, šonedēļ tās būs nedaudz mazāk kā ierasts, jo Maija svētku dēļ, nav pagājusi pat nedēļa kopš iepriekšējās apdāvināšanas :)

2
Šajā nedēļā DVD saņem Liāna jeb more. Ienāc!  arī Tu un paskaties, kas tur ir tik interesants!
Šajā nedēļā kafijas paku vēlētos dāvināt Aigai Rikmanei, kura paspēja izbraukāties un iesūtīt vairākus stāstiņus, aicināt māmiņas uz diskusiju, kā arī padalīties ar tamborēšanas pamatiem!

1

Bubchen mazgāšanās gēlus visam ķermenim šajā nedēļā saņem Zaiga Pizika un Anna Kovaļčuka, kuras bija aktīvas kā ierasts un pastāstīja un parādīja daudz jauna!

2

Gēls ar kviešu graudu proteīnu ir īpaši maigs un piemērots jūtīgas ādas attīrīšanai un maigo zīdaiņa matu mazgāšanai ikdienā. Ideāls saudzīgai roku mazgāšanai jūtīgas ādas gadījumā. pH 5,5- ādai neitrāls, ar kviešu graudu proteīnu, ar kumelīti, nesatur ziepes, nesatur alerģiju izraisošas smaržvielas. Bērnu ādas kopšana – uzticības jautājums.

Tāpēc vecmātes, bērnu ārsti un dermatologi iesaka Bübchen produktus. 

 

Tāpat vēlamies izcelt un atzīmēt Ievu Cīruli, Lienu Spakovsku un Natāliju Rogovu, kuras visu iepriekšējo nedēļu rakstīja, darbojās un papildināja Māmiņu Kluba portāla saturu. Jūs, meitenes, varat izvēlēties dāvanu- DVD pēc izvēles no Māmiņ Kluba plašā klāsta VAI arī Māmiņu Kluba lekcijas apmeklējums! Par savu izvēli rakstiet, lūdzu, uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Nu, ko- laiks ķerties pie jaunu darbiņu darināšanas un rakstīšanas?! Ja Tev ir jaunas idejas, kā padarīt portālu interesantāku vai arī ieteikumi konkursiem, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

Dāvanas varat izņemt no 13. maija līdz 13.jūnijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

 

 

Kristīne, portāla redaktore

Ja Tev ir ko teikt un parādīt, vienalga, vai tas būtu kas priecīgs vai bēdīgs, sūti visu uz kristine@maminuklubs.lv! vai izmanto labāku iespēju un ielādē visu pati! IENĀC ŠEIT->>

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 10. May 2010, 19:13

Anna, mēs bijām uz izrādi 12os 😀

10. May 2010, 17:56

SVEICIENI MĀMIŅĀM!!!
°")

10. May 2010, 17:55

paldies😀
oho izradās ka jūs arī bijat uz Velniņa izrādi-nepamanīju Jūs😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 10. May 2010, 17:15

Ikviens labais darbiņš tiek atalgots 😉