Sveiciens šīs dienas gaviļniecēm- Inesēm!

Sveiciens šīs dienas gaviļniecēm- Inesēm!

27. Feb 2011, 22:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajā saulainajā dienā savas vārda dienas atzīmē Ineses! Sveicieni arī Māmiņu Kluba Inesēm, īpaši atzīmējot Inesi Meisteri, Inesi Viesturi un Inesi Skuju!

 

Pašreiz Latvijā ir 13612 Ineses. Daudz vai maz, grūti spriest, bet izskatās, ka šis vārds paliek arvien retāks, jo šajā gadā nav dzimis neviena meitenīte ar šādu vārdu.

 

Ineses, nēsājiet savu skaisto vārdu godam!

 

Būs brīnumi, ja vien tiem noticēsim,
Būs laime tad, ja pratīsim to dot.
Būs prieks, ja protam citus ielīksmot.
Un nevajag nemaz tik daudz-
Pavisam maz,
Pavisam nieku,
Lai mirdzošs mirklis nestu prieku!

Info no www.pmlp.gov.lv

19. May 2010, 07:14

Pāāāldies! 😀 Vārda diena bija tiešām jauka un piesātināta - bijām pie brāļa ģimenes uz pusdienām, ko sarūpēja brālis, pagatavojot superīgu plovu, kurš bija tik maigs, ka varēju dot nogaršot arī Domenikam 😀, baudījām patiešām labu u garšīgu pussauso balto vīnu, pu Rīgas izbraukājām auto sēdeklīša Nr. 2 meklējumos, bija nesaskaņas par kvalitāti, cenu, krāsu utt., bet beigās tomēr Domenika tētis viens pats pavēlu vakarā aizbrauca uz vienu mūsu iecienītu veikaliņu netālu no mājām, nopirka Chicco krēsliņu, kam bija akcija, turklāt vēl 10 Ls ar smukajām acīm nokaulēja 😃 Tas vēl nav viss! 😀 Bijām noguruši ļoti no piesātinātās dienas, bet ēst atkal gribējās, tāpēc izmanojām izdevīgo Lulū Picas piedāvājumu un pasūtījām uz mājām veselas 3 picas! Viena mums tiks notiesāta vēl šodien brokastīs 😀 Tā kā - bija jauki! Ak jā, bija taču arī Ēriku diena, kuru, iespējams, ar šāslikiem pasvinēsim pie labākās draudzenes un viņas vīra, kurš tad arī ir Ēriks 😀

P.S. Īpašs paldies Tev, kristinev 😀

18. May 2010, 13:02

Ok,Kristīnīt😀 Centīšos uzrakstīt😀
Lai izdodas! Un, ja neizdodas, lai veicas! Un, ja neveicas, lai vienkārši laimējas! Kā nejaušā gadījumā, kā veiksmīgā darījumā! Vai vienkārši - laimīgā spēlē! Un tā vienmēr un ik reizi.

Sveicieni citām Inesēm😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 18. May 2010, 11:44

Meitenes, gaidām stāstus, kā pavadījāt šo saulaino vārda dienu 😀

18. May 2010, 10:21

Mīļs paldies😀 Pasmaidīju 😀 Patiešibā šodien to vien daru,kā smaidu....😀 Diena iesākusies patiesi jauka 😀