Superbēbīte Kate mācās smieties!

Superbēbīte Kate mācās smieties!

10. Sep 2011, 18:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Superbēbītei Katei ir 4 nedēļas

Bēbīša nedēļas. 5.nedēļa

Šodien Kate mēģināja pasmieties! Rādīju mazajai dažādas mīmikas, konkrēti, raucu pieri un vēru vaļā acis plaši, plaši. Katei tas likās interesanti un viņa visu laiku smaidīja, līdz vienā brīdī tā smaidīšana kļuva par sajūsmas saucienu, kurš vēl bija ar smieklu pieskaņu :) Jā, tagad mēģinu šo triku atkal no viņas izvilkt, lai parādītu to Arvīdam, bet nesanāk . Toties Kates smaidi ir bieži un tik sirsnīgi. Tādā brīdī sirds vienkārši atkūst.

 

Pagājušajā sestdienā Katei tika sarīkotas nelielas raudzības. Tā kā aicināmo ir daudz, tad arī šo sestdien būs ballīte meitiņai. Kate arī ir saņēmusi dāvanā savu pirmo krājkasīti – māla mākslas darbs ar uzrakstu „Mazulīša banciņa”. Nu jau pirmā naudiņa tur sākusi ripot iekšā (es jau smejos, ka jāizdomā, kura valūta ir visstabilākā, lai naudai tā vērtība nekrīt). Raudzības rīkojot, esmu iepraktizējusies arī sacept gardus siera pīrādziņus. Tā kā maziņā ne vienmēr ļauj šiverēties, bet grib pa rokām dzīvoties, tad mani siera pīrādziņi prasa vien pusstundu un vēl pāris minūtes cepeškrāsnī, un gardums gatavs! Tā kā man ļoti patīk gatavot ēst (un vispār man patīk viss, kas saistīts ar ēdieniem), tad tagad ir brīžiem skumīgi, ka nav tik daudz laika, lai šiverētos pie plīts. Atliek vien gaidīt, kad Katīte paaugsies lielāka.

 

Pāris nedēļas atpakaļ jau rakstīju par to, ka vēlos ēst saldumus. Šī lieta vēl joprojām ir aktuāla, bet es atradu labu risinājumu – kliju cepumi. Tos nevar daudz ieēst un tie ir gana saldi, lai saldinātu dzīvi un gūtu enerģiju. Un mana vājība patlaban ir kāļi. Man kāļi kādreiz negaršoja, bet tagad domāju, ko gardu pagatavot no kāļiem (rudenīgu sautējumu jau savārīju).

 

Par veselību runājot, priecē tas, ka Kates dzelte sāk izzust un vaidziņos ieviešas rozīgums. Tad arī sirds man un Arvīdam ir mierīgāka, jo tā dzeltes padarīšana maķenīt stresu uzdzina.

 

Ak, šonedēļ vēl jāaizčāpo uz skolu (prieka mirkļi omēm!), bet negribas :) Sesija tuvojas un jāpaspēj vēl izlasīt pāris grāmatas – politoloģijas grāmatu lasīju skaļi Katei priekšā, jo maziņā negribēja, ka veltu visu savu uzmanību šim priekšmetam, nevis viņai. Tad nu skaļā lasīšana bija zelta vidusceļš un mazā klausījās ritmiskajos teikumos par valsts iekārtām un citām gudrībām.

 

Tā mums iet šajā nedēļā. Priecē siltais rudens un garās pastaigas pa dzelteno lapu klātajām ieliņām, kas ļauj izbaudīt mirkli. To arī novēlu visām māmiņām un topošajām māmiņām – izbaudiet mirkli! :)

 

Seko līdzi Superbēbim Māmiņu Kluba TV raidījumā, svētdienās, kanālā TV3, plkst.08:10!

07. Nov 2010, 16:05

ai Alise,lasu un priecājos!!! manai mazulītei ir 2,2mēnesīši un viņai arī ir vārdiņš Alise 😀 mums brālītis izvēlējās... mums smaidiņi bija jau otrajā dienā,man viņa ļoti smaida,nav tādu dienu kad nesmaidītu un brālītis man ir liels palīgs māsiņai. smaidiņi pārtop jau jautros smiekliņos.
un vēlreiz paldies Jums par skaisto, intīmo brīdi ko mums veltījāt,paldies kad atkal ļāvi mums izjust to lielisko brīdi,asaras vēl šodien rit,prieka asaras 😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 23:00

Tik smukas meitenes abas! Un abas līdzīgas😀