Spēks ir VIENOTĪBĀ! Nedēļas kopsavilkums.

Spēks ir VIENOTĪBĀ! Nedēļas kopsavilkums.

26. Jan 2011, 20:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens visām, kas ir jau modušās!

 

  Šajā nedēļā TIK daudz kas notika, ka sanāca uzrakstīt apsveikumus aktīvistēm otrdienā. Kompensēšu to ar dāvanu skaitu :)

{smallpic:4}

{smallpic:5}

Ejot šorīt uz darbu sapratu, ka pavasaris tiešām ir sācies!

Laikam laika ziņas es neklausīšos vispār! Ja svētdienas vakarā sagruzījos par to, ka šī nedēļa būs drūma un lietaina, tad laiks aiz loga vēstī pavisam ko citu, jo ir taču īsts pavasaris un saule spīd spožāk kā citās dienās. Dodoties no rīta uz darbu, mani sveicināja pirmie plaukušie pumpuri un patiešām ar smaidu devos laukā no mājas (ja neskaita mazās meitiņas ik rīta kaprīzes, kad dodoties uz bērnudārzu, viņa nevar izvēlēties, ko vilkt mugurā)!

 

Bet ne par labo laiku es vēlējos runāt, bet gan par mūsu visu saliedētību Māmiņu kluba pastaigā un portālā pēdējā laikā! Labi, personisku iemeslu dēļ pastaigā es piedalīties nevarēju, bet, lasot jūsu iesūtītos stāstus, jutu tirpiņas pār kauliem pārskrienam, jo nebiju domājusi, ka pasākums izdosies TĀAAAAAADS! Tas tiešām ir FANTASTISKI!! Bērni tiešām saliedē ikvienu māmiņu, ikvienu rajonu, ikvienu valsti! Tikai žēl, ka mūsu valstsvīri to nav sapratuši :) Bet tikai mēs varam uzturēt pozitīvu gaisotni portālā un mūsu domās! Ja arī Tu biji kādā no rajoniem pastaigā, iesūti līdz rītdienai savas pārdomas un savu stāstu par pastaigu! 3 labākie stāsti saņems Huggies Little Walkers autiņbiksītes.

 

Vai zināt, pēdējo mēnešu laikā es esmu pieķērusies šādam moto- Viss, kas ir labs, notiek ar mani! Un patiešām tā ir!Diendienā pārliecinos par to arvien vairāk! Var jau būt, ka papildus gaišām domām iedvesmo arī mīlošais vīrs, burvīgā meitiņa un laiks ar loga, bet es jūtu- ar katru dienu kļūstu arvien laimīgāka! Vienkārši tāpat. Jo es mācos priecāties par dzīvi un novēlu to arī Tev!

 

Ceru, ka esi pamanījusi, ka 30.aprīlī rīkojam Māmiņu Kluba tikšanos. Tā noteikti nebūs ar gatavu programmu, bet gan forša pasēdēšana pie tējas vai kafijas krūzes. Pieteikties vari šeit! Ja Tev ir ierosinājumi par spēlēm vai citām foršām idejām tusiņam, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Šajā nedēļā man ir radušās pāris jaukas idejas portāla pilnveidošanai :) Ceru,ka novērtēsi u nāksi klajā arī ar savām idejām! Bet tas ar laiku!

 

Bet nu ķersimies klāt apdāvināšanai!

 

Kā jau minēju, šajā nedēļā ne pa jokam esat rakstījušas Sarunās! Šajā nedēļā DVD saņem Natālija Rogova. Sarunas ir īstā vieta, kur uzdod savu jautājumu vai izraudāt sāpi! Ienāc!

2
Šajā nedēļā Māmiņas- reportieres stāsts māmiņas Sandras Voitkānes izpildījumā par kūlas dedzināšanu saņem veselu 500gramu iepakojumu Dallmayr kafiju.  

1

 

Bet tas nebūt nav viss! Noteikti vēlamies uzdāvināt arī īpašos maigos Bubchen mazuļa ādas kopšanas krēmiņus!

 

Liena Spakovska par iesūtītajiem darbiņiem saņem Bubchen Pflege creme, kas ir kopjošais krēms bērniem ar mandeļu eļļu ikdienas mazuļa ādas barošanai un mitrināšanai. 

{smallpic:1}

Komplektiņu, kas sastāv no Bubchen Soft Creme (Maigais krēms ar mandeļu un karitē eļļām gan sejai, gan visam ķermenim- ātri uzsūcas un baro ādu) un Specizal Wundschutz Creme (pretiekaisuma krēms ar pantenolu dziedēs iekaisušu ādu un palīdzēs ārstēt arī nelielus apdegumus) saņem Inese Skuja, kas šajā nedēļā bija VISaktīvākā,iesūtot 9 rakstus! Malacis, Inese! Tā tik turēt!

{smallpic:2}

{smallpic:3}

 

Īpaši vēlētos atzīmēt Olgu Elsti, kura iesūtīja vairākus rakstus par ēdināšanu un receptes! Tev, Olga, vēlamies dāvināt Sulu pasākuma apmeklējumu bez maksas 29.aprīlī!

 

Lai veiksmīga nedēļa mums un jums, mīļās!

Dāvanas varat izņemt no 21.aprīļa līdz 20.maijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

Kristīne, portāla redaktore

 

Ja Tev ir ko teikt un parādīt, vienalga, vai tas būtu kas priecīgs vai bēdīgs, sūti visu uz kristine@maminuklubs.lv! vai izmanto labāku iespēju un ielādē visu pati! IENĀC ŠEIT->>

20. Apr 2010, 10:32

Malaces mammas tā tik turpināt, jo vairāk interesantu rakstu, jo biežāk gribas diskutēt un dalīties ar savu pieredzi😀 Protams arī idejas jaunas padara mūs laimīgākas un dzīvi dažādo. Lai Jums visām jauka nedēļa😀 🌷

20. Apr 2010, 10:23

Super!!!
Mīļš paldies Jums!!!🌷
Sveiciens Lieņukam un Inesei!!!!
😘)😘)😘)

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 20. Apr 2010, 10:19

Tā jau tā doma, Liena, ka aktīvi jādarbojas 😉