Smaidīšanas diena Superbēbīša mājās

Smaidīšanas diena Superbēbīša mājās

05. Sep 2011, 08:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Superbēbītei Katei ir 4 nedēļas

Bēbīša nedēļas. 5.nedēļa

Šodien mums ir smaidīšanas diena. Ar mazo Kati dikti daudz runājos un smaidu un viņa smaida man pretī. Tās sajūtas nav aprakstāmas, kad redzu sava bērniņa smaidu. Priecē tas, ka ar katru dienu smaidi ir arvien vairāk un, kā saka, smaida ne tikai mute, bet arī acis. Esmu pievērsusies mazās attīstībai un rādu dažādus priekšmetus un stāstu par tiem. Katei ļoti patīk vērot sevi spogulī un vēl viņa šodien cītīgi pētīja mūsu kaķi Miķeli. Miķelis, protams, vēl ir diezgan rezervēts, toties tad, ja Kate raud, tad kaķis ir klāt un pārrauga situāciju.

 

Vēl Kate pilnībā mainās, kad mājās atnāk Arvīds. Protams, visu dienu uz mammu skatīties var palikt garlaicīgi. Pie Arvīda viņa kļūst tik mierīga. Tā kā tuvojās Helovīna vakars, esmu izgrebusi ķirbi, kurā ieliku svecīti. Katei, protams, ķirbis ar tiek atrādīts. Tomēr Kates mīļākais vērošanas objekts ir aizskaru stangas viesistabā. Kādēļ tas tā - nemāku teikt. Ne tur košas krāsas, ne kustības. Toties Kates acis ir pavērstas uz augšu un vēro...

 

 

Vēl mēs cītīgi liekam mazo uz punča, lai viņa celtu galviņu. Ar katru dienu var novērot progresu. Ja sākumā mazā slinki galvu grozīja, tad tagad ir kļuvusi aktīvāka un mēģina to pagriezt no vienas puses uz otru un tad noturēt to. Katru vakaru pēc mazgāšanās pamasēju mazo – tas viņu dikti nomierina.

 

 

Šīs brīvdienas solās atkal būt aktīvas, jo mēs organizējam pirmo raudzību dienu (tā kā aicināmo daudz, izlēmām rīkot vairākas nelielas raudzības, lai viss lielais bars neuzklūp mazajai vienā reizē). Protams, man arī liels prieks būs uzņemt viesus, jo spēki ir atgūti, enerģija ir daudz un gribas māju piepildīt ar viesiem. Mazajai stāstu, kā mēs šiki sapucēsimies sestdien – pucēties ir svarīgi! Smieklīgi jau, bet tā ir viena no lietām, kas manī ir mainījusies – gribas pucēties vairāk nekā iepriekš. Un mazajai uzvilkt smuku kleitiņu.

 

Galu galā par savām skaistajām dāmām priecājās arī Arvīds, tādēļ jo īpaši gribas parūpēties par mums abām :)

 

Seko līdzi Superbēbim Māmiņu Kluba TV raidījumā, svētdienās, kanālā TV3, plkst.08:10!

 

31.oktobra raidījumā skaties Superbēbīša dzemdības!