Sestdien Superbēbim jau mēnesis!

Sestdien Superbēbim jau mēnesis!

29. Aug 2011, 07:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Superbēbītei Katei ir gandrīz 4 nedēļas

Bēbīša nedēļas. 3.- 4. nedēļa

 

Uh, kas par nedēļu! Šī mums ir veselības jeb ārstu nedēļa sanākusi. Kate ir nosvērta un izmērīta un rezultātā tagad sver 3700 g (tas ir par 900 g vairāk kopš izrakstīšanās no slimnīcas) un ir 54 cm gara, tātad, izaugusi par 2 cm garāka šomēnes. Kate ar bija nosūtīta uz asins analīzēm, jo viņai ir nedaudz ieilgusi dzelte. Tad nu gan es satraucos, jo ārsts teica, ka var gadīties, ka Katei būs jāpačuč slimnīcā.

 

Tad nu saņēmām asins analīžu rezultātus un devāmies uz Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu. Man slimnīcas dikti nepatīk un tad, kad mums ar Kati tika iedalīta palāta un mēs nošķirtas no Arvīda (tēti netiek ielaisti palātās), tad nu gan sabēdājos. Nācās tik gaidīt dakteri, kurš ar pateiktu – būs nedēļas nogale slimnīcā vai nebūs.

 

Tā nu mēs gaidījām, galvā šāvās miljons domu, ka man taču nekas nav līdzi, lai nakšņotu tur, Katei ar tikai viena drēbīšu kārta un pāris autiņbiksītes.. Pēc stundas dakteris pie mums atnāca, izskatīja un iztaujāja, kā rezultātā tika paziņots, ka dzelte ir tādēļ, ka es baroju ar savu pienu mazo un dzelte varot būt. Slimnīcā jāguļ nebūšot! Nu tagad jācer, ka mazajai dzelte tomēr pāries, jo uztraukums tik un tā ir – vai nudien mazajai nevajadzēja veikt procedūras slimnīcā un vai šī dzelte nudien ir nekaitīga.

 

Jā, arī tonusiņš mums ir neliels. Tagad mazo guldu cītīgi uz punča, lai vingrinās. Viņai gan ne visai pie sirds tas iet, bet ko vajag darīt tas jādara. Masēju viņai muguriņu un stāstu, kāda viņa man ir varone!

 

Skatoties uz gaišo pusi – Katei nu jau ir 4 nedēļas un sestdien meitiņai ir mēnesis! Svinēsim ar gardu kūku un vecvecākiem – simboliski jau jāatzīmē tāda jubileja! Noteikti sapucēšos gan es, gan Kate. Pēdējā laikā mums patīk pucēties :)

 

Vai, un šonakt es pirmo reizi šī mēneša laikā esmu izgulējusies!!! Kate pamodās tik vienu reizi, veikli paēda un tad ātri iesnaudās! Par to no rīta meitiņai teicu lielo paldies! Tā rezultātā enerģija ir daudz un varēju šodien apdarīt pāris mājas darbus un uztaisīt gardas vakariņas :)

 

Eh, mazā aug tik ātri! Vēl tikko bija maza, maziņa un tagad jau vesels mēnesis apkārt! Tā jau saka, ka bērni izaug tik ātri, ka vēlāk jābrīnās – kur tas laiks tā skrien?

 

Mazā tikko pamodās. Jāiet veikt vakara mazgāšanās rituālus, jāpavingrinās, jāpaēd un tad jau jāiet palasīt vakara pasaciņa! Jā, esmu sākusi Katei lasīt priekšā grāmatu. Šķiet, viņai patīk :)

 

Seko līdzi Superbēbim Māmiņu Kluba TV raidījumā, svētdienās, kanālā TV3, plkst.08:10!