Saulainas dāvanas vasarīgā dienā!

Saulainas dāvanas vasarīgā dienā!

09. Mar 2012, 17:49 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Sveikas, saules sasildītās dāmas!

 

Ir siltāks beidzot, vai ne? Bet sacerēties nevar, jo gaisā vietām jūtama jau Ievziedu smarža, kas nozīmē, kuru katru brīdi, uz laiciņu kļūs atkal aukstāks. Bet tas jau nekas, visam ir jābūt līdzsvarā!

 

Par līdzsvaru runājot – Jūs dodat Māmiņu Klubam tiešām daudz ar to, ka tajā esat, bet vēl vairāk ar to, ka tajā ne tikai esat, bet esat aktīvas, un tieši tāpēc, lai lietas būtu līdzsvarā, jādod kaut kas pretī, vai ne?

 

Šoreiz sāksim neierasti – ar jaunpienācējām Māmiņu Kluba Jaundzimušo bēbīšu Klubā un Topošo Māmiņu Klubā!

 

Tad nu tā – Jaundzimušo bēbīšu klubu ar interesantu stāstiņu par bērniņa mēneša jubileju pārstāvēja LAACCUKS!

 

Sirsnīgs sveiciens mazulītei ar pirmajiem sasniegumiem! Vecākiem, savukārt, izturību vēlam! Paldies, Laaccuks, par dalīšanos pieredzē! :) Dāvinām Tev Sieviešu Kluba DVD!

Savukārt, Topošo Māmiņu Klubā, pa vidu jau ierastajām sejām, sastapām EVIJAPUJENITE, kas pastāstīja mums, kā gan tas ir – gaidīt savu pirmo bērniņu saulainajā Spānijā!

 

Un vai nav feini, ka ar kaut ko arī Tavs gaidīšanas laiks, nu vismaz vieta, ir atšķirīga no citām topošajām mammām?! Lai viss iecerētais izdodas un dāvinām Tev Huggies Newborn autiņbiksītes!

1

Nu ko, kas var būt jaukāks kā savu garšas kārpiņu palutināšana, vai ne?

Mums allaž prieks par jaunām sejām, tāpēc ar īpašu prieku savā pulkā uzņemam LIGINNA, kas iesūtījusi interesantu iepazīšanās stāstu!

 

Lai arī turpmāk Tavā dzīvē daudz interesantu brīžu, par kuru radītajām emocijām vēlies dalīties arī ar citiem! Paldies Tev, Liginna, apdāvinām Tevi ar pārsteiguma balviņu no SEB bankas!

 

Mīļās, Jūs taču piekritīsit tam, ka tiešām tuvojas vasara, vai ne? Labi, jā, atzīšu, ka visai lēni, bet tomēr tuvojas! Un tieši tāpēc, ieskatoties Rokdarbu sadaļā, vēlējāmies īpaši atzīmēt vasarīgās cepurītes, ko darinājusi DACTE!

 

Vai nav glītas? :) Dāvinām Dactei Zvaigzne ABC grāmatu "Stikla pērlīšu rotaslietas"

Vairāk par grāmatu lasi šeit!

 

Meitenes, vēlos atzīmēt arī Jūs visas, kas tiešām centīgi vienmēr dalās savos iespaidos par piedzīvoto, kas centīgi palīdz mums bagātināt recepšu un rokdarbu krājumus, vienkārši dalās personīgajā pieredzē, vai pastāsta, ko savām acīm redzējušas. Paldies Jums visām! Jūs visas esat portāla bagātība un ar tādu bagāžu var nudien paveikt daudz!

 

Gaidu arī turpmāk tikpat aktīvu darbību no Jums, bet šoreiz, ar siltiem sveicieniem atvados!

 

Pēc dāvaniņām kā ierasts gaidīšu mēneša laikā - līdz 12.jūnijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas)!

Kristīne

saulux10 saulux10 12. May 2011, 10:11

Sveicu Mīļās māmiņas 😀 🌷 🌷 🌷

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 12. May 2011, 08:25

🌷