Sākam dalīt balvas pa nominācijām!

Sākam dalīt balvas pa nominācijām!

04. Apr 2011, 21:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai gan ir vasara, laiks ir visai drēgns un nepavisam nav radīts pludmales sezonai un ūdens un saules peldēm. Bet tas taču neliedz patusēties kopā ar citām māmiņām Māmiņu Kluba portālā, vai ne?

 

Iepriekšējā nedēļa portālā bijusi pilna prieka, aktivitāšu, dalīšanos pieredzē, recepšu, jaunas sadaļas... Jā, droši vien, ka esi jau pamanījusi, ka no iepriekšējās nedēļas tika atvērta jauna rubrika "Horoskopi", kur ik dienu vari lasīt astrologa Jāņa Bēniķa sagatavoto prognozi attiecīgajai dienai.

 

Tāpat esam atvēruši jaunu rubriku "Jāņi", kur aicinām arī Tevi iesūtīt visu par un ap Jāņiem- ieteikumus, receptes, personīgo pieredzi, ticējumus utt!

 

Īpaši patika iepriekšējās nedēļas noslēgums, kad ar daļu Māmiņu kluba māmiņām devāmies uz filmu "Sekss un lielpilsēta 2" Forum Cinemas. Šis vakars tiešām palīdzēja atslēgties no ikdienas rūpēm un pavadīt vakaru bez bērniem! Paldies visām, kuras atnāca :) Būs jāatkārto!

 

Bet nu atskatīsimies, kas iepriekšējā nedēļā paveikts un sastrādāts! No šīs nedēļas esam izlēmuši apbalvot nevis visas aktīvās māmiņas, bet gan izdalīt atsevišķas nominācijas, kas prasīs ne tikai kvantitāti, bet arī kvalitāti no jums ;)

 

Sākot apdāvināt, vēlamies teikt īpašu "paldies" māmiņai Zaigai par ieteikumiem Māmiņu Kluba portāla uzlabošanai! Par to Zaiga saņem ielūgumu uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu pēc izvēles. Ja arī Tev ir ieteikumi, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Šajā nedēļā kā ierasts apdāvinām vienu no aktīvākajām, kas darbojusies Sarunās. Šajā nedēļā vēlamies DVD pēc savas izvēles dāvināt māmiņai Arnitai Burtniecei (arnita23g)!

2

 

Aktīvākā iepriekšējā nedēļā bijusi māmiņa Aiga Rikmane (seskuciene). Viņa iesūtījusi vairāk kā 20 rakstiņus iepriekšējās nedēļas laikā! Aiga saņem ielūgumu uz Vecāku skolu Māmiņu Klubā.

 

Bet nu pie nominācijām.

 

Iepriekšējās nedēļas māmiņas- reportieres ir divas! Viena ir Linda Vēgnere (live) par savu iesūtīto reportāžu, kā viņa pret pašas gribu kļuva par sušķi.

Linda saņem Panthenol dušas želeju.

 

Otra māmiņa- reportiere ir māmiņa Ieva Ercmane jeb ievukitis, ar kuras palīdzību varējām paviesoties gan Īrijā, gan arī lejā pa Gauju braukt..

Ieva dāvanā saņem Panthenol matu balzamu.

 

Par iepriekšējās nedēļas noderīgāku ieteikumu jeb dalīšanos pieredzē vēlamies apdāvināt māmiņu Elīnu Briedi (elina89), kura dalījās ieteikumos par kristīšanu katoļu ticībā.

Elīna dāvanā saņem izdevniecības "Zvaigzne ABC" Beatrises Poteres grāmatu "Trusītis Pēterītis".

 

Esi aktīva, piedalies konkursos, dalies savā pieredzē arī Tu un laimē dāvanas no Māmiņu Kluba un citiem atbalstītājiem!

 

Tas arī šonedēļ viss! JA Tev ir ieteikumi, kādās nominācijās vēl dalīt dāvanas katru nedēļu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

Tiekamies nākamajā nedēļā vai rīt MANĀ DIENĀ :)

 

Pēc visām dāvanām ierasties Māmiņu Klubā līdz 15.jūlijam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas). Ielūgumus uz Māmiņu Kluba lekcijām lūgums izmantot līdz 15.septembrim!

 

Ar mīļiem sveicieniem,

Māmiņu Kluba portāla redaktore Kristīne

 

KĻŪSTI ARĪ TU PAR MĀMIŅU KLUBA AUTORU!

1

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 15. Jun 2010, 15:55

Miers, miers, miers! Neviens jau nav teicis, ka es neatpūšos :p

15. Jun 2010, 14:51

Mīļš sveiciens māmiņām!!!!
🌷🌷🌷

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 15. Jun 2010, 14:45

Mans atvaļinājums ir tad, kad jūs iesūtat vairāk rakstiņus 😃

15. Jun 2010, 12:00

Mīļš sveiciens arī no mums!!!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 15. Jun 2010, 11:48

😃 Jā, esmu gan 😃 bet nu nespīd 😃 Paldies jums, kas iesūta vismaz rakstus 😀

15. Jun 2010, 11:47

Kristīnīt, bet ja esi viena "izaudzējusi" MK par tādu, kāds tas šobrīd ir, tad, domāju, esi nopelnījusi arī sev kādu palīgu 😃 Nu jau es galīgi no tēmas nobraucu... 😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 15. Jun 2010, 11:40

Nuuuu- vispar jau es taisu visas aptaujas, savelku rezultatus utt.. Darbojos viena šajā mājas lapā kopā ar jums.. padomāšu, ko vēl var izdarīt, jo lieka laika man tiešām nav 😃

15. Jun 2010, 11:38

Varbūt anketa, kurā uzskaitīti visi nedēļas raksti un katram pretī lodziņš, kurā atķeksēt? Ar iespēju balsot par, maksimums, 3 rakstiem. Sekretārītei būs ko darīt 😉

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 15. Jun 2010, 11:31

Jā, tā ir laba ideja, vienīgi jāizdomā, kā to tehniski īstenot, jo apkopošana varētu būt diegzna ķēpīga. ir kādi ierosinājumi 😃?

15. Jun 2010, 11:30

Varbūt var ieviest nomināciju "MK lietotāju (lasītāju?) simpātija", kurā mēs pašas varētu balsot par nedēļas labāko rakstu 😀 Piemēram, katru pirmdienu, pārdomājot iepriekšējās nedēļas rakstus, nobalsot par sev visnoderīgāko.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 15. Jun 2010, 11:26

Konkurēs 😉 atvainojos par kļūdu :p

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 15. Jun 2010, 11:26

Jā, jā 😀 tagad aktīvākā būs tikai 1. Pārējās konkrēs ar kvalitāti!

15. Jun 2010, 11:22

Sveicieni veiksminiecēm! 😀 Prieks, ka MK beidzot pievērsies rakstu kvalitātes vērtēšanai! Manuprāt, svarīgi ir ne tikai saskaitīt, cik rakstu nedēļā iesūtīts, bet arī novērtēt ieguldīto darbu, tēmas aktualitāti. 😀