Sākam baudīt vasaru!

Sākam baudīt vasaru!

09. Apr 2011, 09:30 mamma27 mamma27

Šī nedēļa mums ar Adrianu ir bijusi visai piesātināta. Neskatoties uz to,ka šķita,slimība ir prom, tā nemaz ar neizrādījās patiesība.

 

Otrdienas vakarā Adrianam atkal parādījās temperatūra un stipras iesnas. Uz ko, protams, es reaģēju diezgan ātri- dabūju nosūtījumu pie LOR un atrādījām austiņas un degunu- tad nu daktere nomierināja,ka ar ausīm viss ok,bet degunam gan izrakstīja speciālus pilienu,ko tad nu nācās speciāli pasūtīt.

 

Par temperatūru runājot,rezultāti būs tikai rīt,jo analīzes kaut kādas īpašās un jātaisa divas dienas. Visjocīgākais šajā visā ir tas,ka temperatūra parādās tikai vakarā ap septiņiem un ir pāris stundas un atkal pazūd. Nu skatīsimies,kādi būs analīžu rezultāti un cerēsim ,ka tas vīruss būs prom un tā temperatūra tikai sakritības dēļ ir parādījusies.

 

Vēl šajā nedēļā Adrians tika pie mammas ar brūniem matiem. Tā kā pie friziera nebiju bijusi jau kopš dēlam bija 9 mēneši,tad nolēmu sevi palutināt un pārmainīt līdz nepazīšanai.

Tādas pārmaiņas iesaku visām māmiņām.

 

Ir tik patīkami atkal dzīvot un raudīties spogulī. Ir vēlme sevi savest kārtībā, piedomāt pie jaunā tēla. Adrians gan īpaši nereaģēja uz manām pārmaiņām,man par lielu izbrīnu. Tagad tikai parausta aiz matiem un saka: "Mammai brūni mati!"Toties ar vīru gan ir savādāk-pirmajā vakarā viņam nepatika,bez maz vai dzina atpakaļ uz frizētavu,bet otrā dienā kārtīgi apskatīja,papētīja, jau atzina par labu esam.Un tagad jau pilnībā atbalsta,ka man jāiegādājas jaunas acu ēnas, pūderis un lūpukrāsa,jo jaunajam tēlam nepieciešama jauna kosmētika.:)

 

Tā kā šodien ir fantastisks laiks,tad devāmies ar Adrianu lielā izbraucienā. Vispirms uz tirgu pēc zemenēm,jo tās Adrianam ļoti garšo. Tad uz Dominu,kur ir atklāts Jāņu tirdziņš-iepirkām krustmātei dāvanu un sevi palutināju ar jaunu sejas krēmu un skrubi.

Tālāk mūsu ceļš devās uz Māmiņu klubu pēc dāvanām,kuras labu laiku atpakaļ bijām nopelnījuši. Pa ceļam iegriezāmies aplūkot strūklaku, par kuru Adrians bija sajūsmā:)

 

Tad arī diezgan piekusuši un izstaigājušies braucām atkal mājās, kur Adrians šogad pirmo reizi nobaudīja arbūzu un viņam ļoti garšoja. Esmu secinājusi,ka manam bērnam garšo augļi, jo visu ,ko viņam šogad dodu, viņš labprāt ēd.

Arbūza ēšana gan dara savu-slapjš līdz ausīm un visa virtuve sulā:)

 

Tagad mazliet jāatpūšas ,lai vakarā atkal var strādāt visādas blēņas.

 

***

Pastāsti, kā Tu pavadi brīvdienas kopā ar ģimeni, iesūtot ziņu šeit!

taschinka taschinka 19. Jun 2010, 09:06

Ar blondiem matiem,ka jauna meitene,bet ar tumsiem, tada nopietna un ari labak izskatas.