Raksti novēlējumus Māmiņu Klubam!

Raksti novēlējumus Māmiņu Klubam!

03. May 2011, 15:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirms gada šajā laikā mēs gatavojāmies atklāt jauno Māmiņu Kluba versiju. Ar citu dizainu un galvenais- lai tas kļūtu par ikdienas portālu. Ja iepriekš www.maminuklubs.lv kalpoja kā ziņu platforma un reizi nedēļā Tevi iepriecināja E-žurnāls, tad jau no 2009.gada 15.jūlija aicinām Tevi ienākt Māmiņu Kluba portālā katru dienu, lai dalos pieredzē, saņemtu jaunu informāciju un satiktos ar jauniem cilvēkiem un līdzīgi domājošiem!

 

Svētki nekad nav par daudz, vai  ne :)? Tātad aicinām Tevi 15.jūlijā uz pasākumu Māmiņu Klubā plkst.15:00! Piesakies uz 15.jūlija pasākumu Māmiņu Klubā!

 

Sarīkosim svētkus 15.jūlijā arī portālā!

 

Daudziem no jums Māmiņu Klubs ir ko mainījis dzīvē- ienesis jaunas pazīšanās, jaunus draugus, jaunus iespaidus, jaunas zināšanas.. Katru laikam Māmiņu Klubā saista kas īpašs, kas košs.. Tieši tāpēc piedāvajam visiem, kuri vēlas uzrakstīt stāstiņu un dalīšos pieredzē par tēmu "Mans Māmiņu Klubs"! Jebkurā formā! Stāsta, fotoreportāžas, dzejas, dziesmas.. Vienalga!

 

Tā ir iespēja pateikt paldies tiem cilvēkiem, kurus esat satikuši MK un, iespējams, jūsu dzīvē ko mainījuši! Man jau noteikti esat visas kļuvušas ja ne par īstām, tad par virtuālām draudzenēm gan :)

 

Varbūt Tev ir īpaši iespaidi par uzvaru kādā MK konkursā, varbūt atmiņas par to, kā uzzināji par Māmiņu Kluba lapu un kā radās atkarība no portāla :)

 

Raksti par visu, par to, kas pirmais iešaujas galvā!

 

Iesūtiet savus stāstus līdz 15.jūlijam (t.i., līdz 14.jūlija plkst.23:59)! Tas ļaus tos laicīgi sagatavot un tie parādīsies portālā jau naktī no 14.uz 15.datumu! Bet, protams, ja nu laiks īsti nesanāk, vari iesūtīt arī 15.jūlijā :)

GAIDĀM TAVUS STĀSTUS ŠEIT!

Paldies jau iepriekš par atsaucību :) Bez jums nekādi svētki neizdotos!

 

Kristīne,

Māmiņu Kluba portāla redaktore

13. Jul 2010, 11:11

Sveicieni jubilejā, kas tuvojas...🌷

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 13. Jul 2010, 10:40

Nu tad uzraksti vismaz portālam par to, kas Tevi saista MK 😀