Pirmie pārbaudījumi ikdienā ar mazuli

Pirmie pārbaudījumi ikdienā ar mazuli

12. Aug 2011, 15:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Brīvdienas pagājušas, jauna nedēļa iesākusies un arī mums ar Kati ir jauns režīms.

 

Pirmdien Arvīds atsāka darbu pēc tētim pienākošā atvaļinājuma. Tā nu mēs ar meitiņu divatā dzīvojam pa māju. Tiesa, nedēļa iesākās ne tik veiksmīgi, jo man parādījās problēmas ar mazās barošanu – iekaisusi krūts ar visām no tā izrietošajām sekām – augsta temperatūra un drebuļi.

 

Tad nu caur asarām ar pumpi vienā rokā, pudelīti otrā rokā tukšoju krūti un baroju mazo ar uzkrāto pienu. Pārdzīvoju to ļoti, jo negribas, lai mazā atrod no krūts. Toties šodien jau ir labāk un mazo lieku pie krūts – viņa tomēr ir vislabākais „pumpis”. Esmu dikti priecīga, ka šajā krūts epopejā man ir pie kā vērsties – mana mamma, kura spēja dot padomus kā rīkoties. Tagad ceru, ka arī otra krūts, kura ir sasprēgājusi ātrāk sadzīs un tad jau barošanas režīms atkal būs labs.

 

Kate pa nakti guļ dikti labi, bet vakaros nu nekādi negrib iet čučēt. Kad mēs ap pusnakti klanam galvas no pārguruma, Katei ir ballīte! Pa dienu, protams, guļ kā eņģelis, kuru uz kārtējo barošanu nevar pamodināt. Nekas, parādīsies viņai vairāk enerģija, tad jau paspēs pa dienu nogurt tā, lai vakarā ietu laicīgi čučēt.

 

Brīvdienās izbaudījām jauko laiku un aizbraucām uz Saulkrastiem, lai parādītu Katei jūru. Protams, Kate jūru nogulēja, bet vismaz tās smaržu sajuta. Vēl Kate svētdien izbaudīja savu pirmo vannu kopā ar Arvīdu. Mazajai dikti patika šī procedūra! Katei vispār ļoti patīk ūdens arī tad, kad jāmazgā dupsis, vai jāveic rīta un vakara mazgāšanās procedūra.

 

Ar Kati tagad katru dienu došos ārā pastaigās, kamēr laiks ir jauks.

 

Kas vēl jauks ir noticis? Esmu sākusi rakstīt Kates dienasgrāmatu, kurā piefiksēju visus jaukos notikumus, kuri ar Kati ir notikuši, vai ko Kate jaunu ir parādījusi. Domāju, ka šādas dienasgrāmatas ir jāraksta, jo pēc daudziem gadiem, kad meitiņa būs liela, viņai paši būs interesanti to visu lasīt.

 

Tā, lūk, mums iet! Nogurums pamazām atkāpjas, naktīs pamosties ir vieglāk un mazā Kate rāda gan man, gan Arvīdam savu burvīgo eņģeļa smaidiņu!

 

Alise, Kates māmiņa

Jau šajā svētdienā visus TV skatītājus gaida iepazīšanās ar Superbēbja vecākiem! Tiekamies svētdien, TV3 plkst.8:10!

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 06. Oct 2010, 10:17

😀 Prieks par Jums un veseļojies pati 😀