Pievienojies Māmiņu Kluba Klubiņiem pēc savām interesēm!

Pievienojies Māmiņu Kluba Klubiņiem pēc savām interesēm!

11. Mar 2012, 23:57 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Māmiņu Klubs ir unikāla vietne, kur vienuviet vari lasīt gan Latvijā atzītu speciālistu rakstus, gan arī dalīties pieredzē, gan iegūt atbildes uz saviem jautājumiem, šādā veidā veidojot savstarpējo atgriezenisko saikni starp redakciju un māmiņām.. 

 

Māmiņu Klubs arvien ir priecājies par aktīvām blogotājām, kas stāsta par savām ikdienas gaitām, iesūta interesantus stāstus, fotoblogus, receptes, video un piedalās dažādos rīkotajos konkursos. Bet tas nav viss. Mūsu galvenais mērķis ikdienas darbībā ir tas, lai ikviena no māmiņām šeit portālā atrastu sev noderīgu, sev aktuālu informāciju! 

 

Neatradi sev aktuālo informāciju vai atbildi uz jautājumu? Neaizej vēl no portāla! Tev ir iespēja "pacelt"  šo jautājumu tālākai diskusijai, uzdot jautājumu dažādiem speciālistiem vai galu galā padalīties savā pieredzē un, iespējams, atradīsi diezgan lielu sekotāju pulku ar līdzīgām interesēm vai jautājumiem. Pats galvenais ir katra paša vēlme darboties un iesaistīties šajā procesā :)

 

Jau aicinājām pieteikties Topošo Māmiņu Kluba, Jaundzimušo Bēbīšu Kluba, Mazo staigātāju klubiņa saimnieču amatiem, kura izpildīšanas laikā Tev vajadzētu nedēļā iesūtīt vismaz 2 rakstiņus šajā tēmā, BET ja Tev šie jautājumi nav aktuāli, pastāsti, kas Tev ir aktuāli un izveido pati savu klubiņu! Varbūt esi "zaļā" dzīvesveida māmiņa? Varbūt vēlies atvērt Māmiņu klubiņu, kur dalīties savās izjūtās tieši par māmiņas lomu un saņemt speciālista atbildes? Varbūt Tevi interesē, kādos pulciņos bērnu labāk vest pirmsskolas vecumā? Iespējams, ka tieši tagad Tev ir aktuāla informācija, ko pagatavot mazulim pusdienās!

 

Kā redzi, māmiņu tēmas ir neizsmeļamas un rosinot domāšanu, prātā nāktu arvien jaunas un jaunas idejas un jautājumi.

 

Izmanto izdevību un izveido portālu www.maminuklubs.lv par tādu, kādu Tu to vēlies redzēt :)

 

Ierosinājumiem, jautājumiem raksti tepat komentāros vai uz kristine@maminuklubs.lv! 

 

Kristīne, portāla redaktore

 

IZVEIDO SAVU KLUBIŅU ŠEIT!

 

Kļūsti aktīva portālā  un apmeklē Māmiņu Kluba nodarbības bez maksas!