Piesakies NUK trauku mazgājamā līdzekļa testiem

Piesakies NUK trauku mazgājamā līdzekļa testiem

01. Jul 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazgājot bērnu pudelītes un traukus, rodas jautājums- vai mazgāšanas līdzeklis nenosēžas uz trauku sieniņām un nevar nonākt mazuļa mutē? NUK aicina pieteikties NUK trauku mazgājamā līdzekļa testiem!

Jaunais mazgāšanas līdzeklis pudelēm un knupjiem īpaši paredzēts bērnu trauku mazgāšanai- dabīgie enzīmi viegli šķīdina piena olbaltumvielas, pudeles kalpos ilgāk un izskatīsies labāk, notīra arī sulu iekrāsojumu no pudelēm, ļoti labi noskalojas.

Kas jādara, lai pieteiktos testiem?

Iesūti vienu bildi, kur Tu, ja mazulis ir pavisam mazs, vai Tu kopā ar bērnu vai tikai bērns,ja bērns jau ir lielāks, mazgājat traukus un pāris vārdos uzraksti, kāpēc tieši Tev būtu jādod iespēja izmēģināt šo jauno mazgāšanas līdzekli!

Iesūti pieteikumu testiem šeit!

Kopumā izvēlēsimies 3 produkta testētājus.

Pieteikties testiem var līdz 1.jūlijam ieskaitot. Testētāju vārdus noskaidrosim 2.jūlijā un līdz 6.jūlijam būs jāierodas Māmiņu klubā Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas), 2.stāvā, pēc testējamā produkta un nedēļas laikā no 7. līdz 16.jūlijam jāiesūta atsauksme ar VISMAZ 3 bildēm, kur darbībāa tiek izmantots NUK trauku mazgājamais līdzeklis.

Trauku mazgāšanas līdzeklis ir paredzēts trauku mazgāšanai ar rokām. Deva, ko iegūst vienu reizi viegli saspiežot pudeli ir pietiekama, lai nomazgātu pilnu izlietni ar netīriem traukiem. Efektīvi attīra, neradot pārmērīgas putas.

- Nesatur smaržas/krāsvielas

- Naturāls

- Efektīvi tīra un attauko

- Draudzīgs jūsu ādai

- Ātri un pilnībā bioloģiski pašsadalās

- Minimāla ietiekme uz ūdens kvalitāti

- Derīgs lietošanai bērnu pudelīšu mazgāšanai