Pārsteigumi nedēļas viducī ir klāt!

Pārsteigumi nedēļas viducī ir klāt!

15. Feb 2012, 11:40 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Būs dāvanas gan aktīvistēm, gan kādai reportierei, gan arī, kā solīts: on-line konferences dalībniecei. Bet, lai zinātu, kas būs dāvanu saņēmējas, jāsāk dāvanas dalīt!

Jūs atceraties kādus svētkus no bērnības, no skolas laika? Skolās tika rīkoti dažādi konkursi, teātra uzvedumi.. Bet jaukas atmiņas var dāvāt arī mūsu bērniem, ļaujot viņiem piedalīties tik jaukā pasākumā, kā, piemēram, burtiņu svētki, kurus apmeklēja savā izglītības iestādē Iegraves bērni!

Iegrave, paldies par pozitīvām, mīļām emocijām!

Tev kā dāvaniņa tiek Zvaigznes ABC grāmata "Naudas koks":

Naudas koks

Grāmatas autore Julita Varanauskiene (1975) ir finanšu analītiķe, kas jau vairāk nekā 10 gadus strādā SEB bankā. Pazīstamās ekspertes raksti un komentāri ļoti bieži parādās presē. Viņas saprātīgajos un racionālajos padomos ieklausās tūkstoši Lietuvas ģimeņu, kas katru dienu lauza galvu, kā sakrāt naudu lielākam pirkumam vai izsapņotam atvaļinājumam. Ilggadēja darba pieredze bankā Julitai Varanauskienei palīdz labāk iepazīt cilvēku uzvedību personīgo finanšu plānošanā, cīnīties ar kļūdainiem uzskatiem un stereotipiem, kas, pēc viņas domām, ne vienai vien ģimenei ir aizcirtuši durvis uz savu sapņu īstenošanu. Vēlme gāzt no troņa iesīkstējušus uzskatus pamudināja autori uzrakstīt grāmatu, kas palīdzētu cilvēkiem, īpaši – sievietēm, iegūt finansiālu stabilitāti.

 

 

Mēs vienmēr uztraucamies par bērnu veselību, un tas ir tikai normāli, bet jāsaka, diemžēl, nereti aizmirstam par sevi. Un par savām problēmām jau vispār ir vienmēr grūti runāt.. Piemēram, par tādu problēmu kā matkritis, reti kura uzdrošinātos dalīties pieredzē. Tāpēc, lielu paldies sakām tev, Gucci123, par to, ka uzdrošinājies runāt par šo tēmu!

Gucci123, tu neesi viena, un noteikti daudzām māmiņām tava pieredze noderēs!

Kā pateicību par rakstiņu sūtām tev iespēju palutināt savu ādu ar Maria Maternity pretstriju krēmu!


 

Allaž esam priecīgas vienmēr lasīt arī vienkāršas tēmas, kas iesūtītas apspriedei "Pie kafijas krūzes" un tikpat priecīgas esam palīdzēt cita citai, ja vajadzīgs padoms! Šajā reizē padoms bija vajadzīgs Loveinitalia, kuras viena krūts neražo pienu. Vairākas māmiņas bija aktīvas padomu došanā un kopā mēs ceram, ka tev viss tik un tā izdosies!

Loveinitalia, veiksmi un izturību vēlot,

sūtām tev dāvaniņu no Johnsons baby!

 

Nu ko, un laiks ķerties klāt sadaļai Māmiņa - Reportiere! Tajā īpaši šoreiz jāuzsver Wife, kas iesūtīja rakstu par neaudzināto večiņu, kas patiešām uzvedās nekompetenti attiecībā pret mazo Sergeju! Aicinām arī citas māmiņas par šādiem gadījumiem neklusēt!

Wife, paldies par to, ka dalījies! Sūtām sveicienus Sergejam 

un tev kā dāvaniņu sūtām Zvaigzne ABC grāmatu "Betijas sarunas jeb Kā es piedzimu":

Betijas sarunas jeb Kā es piedzimu

Ievas Samauskas grāmata “Betijas sarunas jeb Kā es piedzimu” adresēta pirmskolas un jaunākā skolas vecuma bērniem. Tā ir siltu, emocionālu, aizraujošu sarunu veidā sniegta izzinoša atbilde uz tik svarīgo bērna jautājumu: kā es rados un kā vispār rodas bērni? Vai tiešām viņus atrod kāpostos? Varbūt atnes stārķis? Vai nopērk veikalā? Bet varbūt ir vēl kāds cits – pavisam citāds pasaulē ierašanās ceļš? Vairāk lasi te!

 

Bet tas vēl nav viss, vakar - Valentīna dienā, aicinājām jūs piedalīties on-line konferencē, atbildot uz jautājumu - kā pārsteigt mīļos Valentīna dienā? Un, kā jau solījām, viena no aktīvajām on-line konferences dalībniecēm tiek pie dāvaniņas!

Šoreiz tā ir Estesmamma, kas bija patiesi aktīva gan sarunā kā tādā, gan arī padalījās ar saldās desas recepti!

Estesmamma, tev tiek biļetes uz Leļļu Teātra izrādi "Pepija Garzeķe" (izrāde jau šajā nedēļas nogalē, 18.02.). Precīzāk, nevis tev tiek, bet (he-he) tiek taviem brāļiem! Biļetes aicinām izņemt līdz 17.02 plkst.18:30 Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas).

Vairāk par izrādi lasi Latvijas Leļļu Teātra mājaslapā!       

 

Nu re, un tas arī viss šajā reizē- gaidām kā ierasts pēc balvām līdz marta beigām Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) darba dienās no 9:30 līdz 17:00!

Aicinām arī citas būt tikpat aktīvām sava viedokļa paušanā! Kā arī - dalieties pieredzē, pastāstiet par piedzīvojumiem, pastāstiet par bērna sasniegumiem!

Tiksimies pēc nedēļas šajā pat vietā!

 

Kristīne

Kristīne