Pārsteigumi aktīvajām māmiņām balvu izskatā!

Pārsteigumi aktīvajām māmiņām balvu izskatā!

22. Feb 2012, 00:03 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Nu ko, jauna nedēļa ir pašā viducī, un nu ir klāt tā diena, kad aktīvās portāla iemītnieces tiek atzinīgi novērtētas! Mēs allaž esam priecīgi sagādāt katrai no jums kaut nelielu prieku, kaut vai pasakot paldies par padarīto darbiņu! Un, ja kādā reizē to iespējams izdarīt ar kādas balviņas palīdzību, gan mums, gan jums ir dubults prieks!

Sāksim šoreiz ar tādu labu atziņu - katra no mums ir pelnījusi mīlēt un būt mīlēta, un tieši tāpat ar mūsu bērniem. Šajā sakarā gribas pieminēt mīļās un sirsnīgās attiecības, kādas izveidojušās Loveinitalia meitiņai ar patēvu, kurš patiesībā ir īstāks tētis par īstu, jo mazo meitenīti mīl no visas sirds! Un mums ir prieks, ka ir tādi jauki vīrieši, kas spēj pieņemt mazo cilvēciņu kā savu un vēl lielāks prieks par to, ka mamma par savu vīrieti un meitiņu var pateikt tā, kā to dara Loveinitalia, sakot - viņi sader kā cimds ar roku! 

Loveinitalia, milzīgs paldies par pozitīvo stāstu!

Tev dāvinām Zvaigzne ABC grāmatu "Naudas koks":

Naudas koks

Grāmatas autore Julita Varanauskiene (1975) ir finanšu analītiķe, kas jau vairāk nekā 10 gadus strādā SEB bankā. Pazīstamās ekspertes raksti un komentāri ļoti bieži parādās presē. Viņas saprātīgajos un racionālajos padomos ieklausās tūkstoši Lietuvas ģimeņu, kas katru dienu lauza galvu, kā sakrāt naudu lielākam pirkumam vai izsapņotam atvaļinājumam. Ilggadēja darba pieredze bankā Julitai Varanauskienei palīdz labāk iepazīt cilvēku uzvedību personīgo finanšu plānošanā, cīnīties ar kļūdainiem uzskatiem un stereotipiem, kas, pēc viņas domām, ne vienai vien ģimenei ir aizcirtuši durvis uz savu sapņu īstenošanu. Vēlme gāzt no troņa iesīkstējušus uzskatus pamudināja autori uzrakstīt grāmatu, kas palīdzētu cilvēkiem, īpaši – sievietēm, iegūt finansiālu stabilitāti.

 

Var skaisti gaidīt kāzas, var skaisti gaidīt vienkārši saulrietu, bet bērniņa gaidīšana ir visskaistākais laiks sievietes dzīvē, lai arī tas nes dažādus pārbaudījumus. Bet vienmēr ir prieks lasīt māmiņu iesūtītos gaidību stāstus, kas pilni pozitīvu emociju, cerības, mīlestības un ticības pilni. 

Ar tādām pat emocijām mūs vienmēr apdāvina Mamma27, kas laiku pa laikam stāsta mums par sava otrā bērniņa gaidībām. Šoreiz viņa pastāstīja par to, ka nu jau 24 nedēļas ir kopā ar mazo punča bērniņu!

Mamma27, liels paldies par jauko stāstiņu!

Gribam tevi iepriecināt ar ielūgumu uz Leļļu Teātra izrādi "Mazais ganiņš", izrāde ir jau šo piektdien (24.02.).

 

Vairāk par izrādi lasi Leļļu Teātra mājaslapā!

 

Un vēl...

Jūs tam nespēsiet noticēt! Veselas 5 no Jums laimējušas ielūgumus uz semināru par mazuļa ādu!

Iemācies parūpēties par mazuļa ādu! Tikšanās ar dermatologu

Seminārs jau šo piektdien: plkst. 13:00 Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1, otrajā stāvā. Lūgums reģistrēties šeit, norādot, ka seminārs ir bez maksas!

Paga, bet kur tad laimīgās? Te būs:

Anniia, kas informēja mūs par atgadījumus cirkā!

Live, kas dalījās personīgajā pieredzē par to, kā viņas dēliņa sosīti aiznesa kaķītis!

Maijbite, kas iesūtījusi mums gardu cepumiņu recepti brīvdienām!

Luidzi, kas pastāstīja un parādīja, kā vienaudzīši svinēja Valentīna dienu!

Sandrotaaja, kas patlaban ir  bērniņa gaidībās, bet atrada laiku mums pastāstīt par to kā nonākuši līdz "koferiem"!

 

Jau nodomājāt, ka solījums pasniegt 20Ls naudas balvu māmiņai-reportierei ir aizmirsts?

Nekā!

Naudas balva - 20Ls tiek Wife,

kura iesūtīja veselu reportāžu sēriju: Jauks sestdienas pasākums Dominā!Priekš kam domāti garantijas čeki? Mans atklājums cīņā pret kņudoņu, kasīšanos kaklā! Aptiekā dod izmēģināt propolisu! Neaudzinātā večiņa!

Wife, apsveicam un atsūti savu vārdu, uzvārdu, personas kodu un konta nr. uz kristine@maminuklubs.lv

 

Bet pārējās māmiņas pēc balviņām droši var doties uz redakciju jebkurā darba dienā no 22.februāra līdz 22.martam no plkst.9:00 līdz 17:00. Māmiņu Kluba redakcija atrodas Vīlandes 1/9 (ieeja no Elizabetes ielas), 5. stāvs. 

 

Nu ko, apdāvināšanās šajā reizē ir galā, prieku, līksmi un pozitīvu skatījumu uz dzīvi vēlot,

atvados - līdz nākošajai reizei!

Kristīne