Noslēgusies aptauja par vitamīnu lietošanu matu, nagu un ādas veselībai!

Noslēgusies aptauja par vitamīnu lietošanu matu, nagu un ādas veselībai!

06. Jul 2010, 09:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Visu iepriekšējo nedēļu ilga aptauja, kurā vēlējāmies noskaidrot Tavus ikdienas paradumus, kopjot matu, sejas un nagu veselību. Protams, izlozes kārtībā 2 laimīgie saņem arī dāvanas no Altermed Panthenol!

 

Aptaujā piedalījās 197 respondenti, no kuriem ikdienā kādu no kompleksajiem vitamīniem lieto vien 21 % aptaujāto, bet 79% atbildēja noliedzoši. Lielākā daļa jeb 57% šodienas apstākļos kosmētikas līdzekļiem tērē līdz 10 Ls mēneši. 33% iztērē attiecīgi līdz 20 Ls mēnesī, savukārt līdz 30 Ls vai virs 30 Ls mēnesī iztērē attiecīgi 7% un 3%.

 

 

Taujājot, kur visbiežāk māmiņas iegādājas kosmētikas līdzekļus, lielākā daļa jeb 43% dod priekšroku kosmētikas veikaliem. Otrajā vietā ir aptiekas, ko izvēlas 16% aptaujāto. Internetā vai pie izplatītājiem iepērkas salīdzinoši mazāk- attiecīgi 4% un 8%.

 

Samazinoties brīvajiem naudas līdzekļiem, māmiņas mēdz mainīt arī savus paradumus. Taujātas par paradumiem iegādāties kosmētikas līdzekļus, 43% atzina, ka pērk retāk un lieto taupīgāk. 19% izvēlas lētākus produktus, bet 27% aptaujāto paradumus nav mainījuši.

 

 

Izrādās 63% pieturas pie viena ražotāja produkcijas, savukārt 37% patīk bieži mainīt kosmētikas līdzekļus. Līdzekļu izvēli ietekmē dažādi faktori. Visbiežāk 15% gadījumos aptaujā tika minēts, ka produkti tiek iegādāti uz akcijām vai tos iesaka ārsts/ kosmetologs. 10% gadījumos kopšanas līdzekļus iesaka draudzene, bet pārdevējam uzticas vien 2%.

 

Dāvanu laimētāji

 

Kā solīts, izlozes kārtībā 2 laimīgie saņem dāvanu komplektus. Laimētāji ir Elīna Zvaigznīte un Erlenda Langbauma.

 

Dāvanu komplektā ietilpst:

{pic:1}

altermed panthenol forte 2% roku krēms, 100 ml

Aizsargājošs un atjaunojošs roku krēms ar augstu D-pantenola saturu, alantoīnu, E vitamīnu un avokado eļļu.

{pic:2}

altermed panthenol forte kapsulas

Vienīgās pantenola kapsulas ar vitamīniem C, E. Sastāvdaļu komplekss efektīvi stiprina imūno sistēmu, palīdz atjaunoties ādai (gan pirms sauļošanās, gan pēc) un labvēlīgi ietekmē nagu un matu augšanu.

 

Pēc balvām lūgums ierasties Māmiņu Kluba redakcijā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 10.decembrim.

03. Nov 2009, 13:01

Sveicu meitenes!!!
Es arī šo produkciju vēl neesmu aptiekā redzējusi....!!!