NESTLÉ piena deserts ar biskvītu garšu no 8 mēnešu vecuma

NESTLÉ piena deserts ar biskvītu garšu no 8 mēnešu vecuma

09. Jul 2012, 15:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nestle jaunajiem piena desertiem ir divas dažādas garšas- vaniļas un biskvīta! Ar vaniļas garšas desertu mēs jau iepazināmies, laiks biskvīta garšas desertiņam!

 

Jaunajos Nestle desertiņos ir samazināats olbaltumvielu saturs, salīdzinot ar pieaugušo jogurtiem, samazināts pievienotais cukurs, kā arī adaptēts kaloriju blīvums, kas ļaus Tavam mazulim saņemt no šī desertiņa labāko!

 

Vaniļas desertiņš piemērots bērniem no 8 mēnešu vecuma, tas ir iepakots pa četriem 100gramu desertiņiem vienā iepakojumā un ieteicamā mazumtirdzniecības cena Latvijas veikalos ir 1,59Ls!

 

Kāpēc izvēlēties Nestle jaunos desertiņus? Jo tie ir gatavi lietošanai! Atliek vien paņemt tīru karotīti un mazulis var baudīt gardu jo gardu maltīti!

 

 

Biskvīta deserta sastāvs: pilnpiens 89 %, cukurs, biskvīta pulveris 3,2% (ar kviešu cieti un sūkalu pulveri), kvieši, invertēts cukura sīrups, modificēta ciete, piena minerālvielu koncentrāts, minerālvielas (magnijs, cinks), karamelizēts cukurs, aromatizētāji, biezinātājs (baltās akācijas sveķi).

 

Uzglabāšana. Neatvērtu iepakojumu uzglabājiet sausā un vēsā vietā. Pēc atvēršanas iepakojumu uzglabājiet ledusskapī ne ilgāk kā 12 stundas.