Nedēļas testa produkts: Izmēģinām jaunās Nestle dzeramās piena biezputras!

Nedēļas testa produkts: Izmēģinām jaunās Nestle dzeramās piena biezputras!

31. May 2012, 11:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vasara aiz loga tā vien mudina doties pie dabas krūts piknikā! Jā,pieaugušie ceps desas, šašliku un ēdīs maizītes, bet ko piedāvāt mazulim? Arī vasarā mazuļiem vajadzīga ne tikai garšīga, bet arī vitamīniem un minerālvielām bagāta maltīte, tāpēc aicinām izmēģināt jaunās Nestlé dzeramās piena biezputras!

 

Nestlé dzeramās piena biezputras ir piemērotas brokastīm, pēcpusdienas našķim vai vakara maltītei. Tās bagātīgi satur uzturvielas, kalciju, dzelzi, jodu un 13 vitamīnus. Dzeramās piena biezputras ir gatavotas, rūpējoties gan par sabalansētu zīdainīša uzturu, gan vecāku ērtībām-  nelielais iepakojums nav ne jātur vēsumā, ne jāuzsilda. 

 

No 6 mēnešu vecuma vari savam mazulim piedāvāt biezputru ar biskvīta garšu, bet no 8 mēnešu aicinām pagaršot dzeramo piena biezputru ar šokolādes garšu!

 

Paņem līdzi Nestlé dzeramās piena biezputras iepakojumu, un Tu varēsi piedāvāt gardu un vērtīgu maltīti savam mazulim, lai kur jūs abi nebūtu. Vienkārši atver iepakojumu un ielej dzeramo biezputru pudelītē vai snīpjkrūzē un malīte ir gatava!

 

Kas jādara,lai pieteiktos Nestle dzeramās piena biezputras testam?

Sūti savu pieteikumu ar pamatojumu,kāpēc vēlaties izmēģināt Nestle jaunās dzeramās biezputras ar kādu mazuļa bildīti un norādot mazuļa vecumu!

 

IESŪTI SAVU PIETEIKUMU PIENA BIEZPUTRU TESTAM ŠEIT!

Gaidīsim pieteikumus līdz 19.augustam plkst.12:00, lai jau 22. un 23.augustā jūs varētu doties uz Māmiņu Kluba redakciju pēc testējamā produkta!

*Uzmanību!

Iesūtot pieteikumu Nestle dzeramo piena biezputru testam, Tu dod akceptu, ka pēc putru nogaršošanas 3-5 dienu laikā sniegsi atsauksmi portālā www.maminuklubs.lv iesūtot ziņu ar atsauksmēm, sajūtām un bildēm!

 

 

Nestlé dzeramās piena biezputras ar biskvīta garšu mazuļiem no 6 mēnešu vecuma

Nestlé dzeramās piena biezputras ar šokolādes garšu mazuļiem no 8 mēnešu vecuma

 

Nestlé dzeramās piena biezputras neaizstāj ēdināšanu ar krūti – tās ir papildēdiens. Pasaules Veselības Organizācija iesaka ekskluzīvu krūts ēdināšanu līdz 6 mēnešu vecumam. Nestlé pilnībā atbalsta šo ieteikumu, kā arī iesaka turpināt ēdināšanu ar krūti paralēli papildēdienu ieviešanai, ņemot vērā Jūsu ārsta rekomendācijas.