Mūsu bēbītim esam iecienījuši Bubchen Baby's First!

Mūsu bēbītim esam iecienījuši Bubchen Baby's First!

02. Nov 2011, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sarūpējot bēbīša pūriņu grūtniecības laikā, lauzīju galvu par to,kādu ādas kopšanas līdzekļu kosmētiku izvēlēties. Tā kā jaundzimušā āda ir īpaši maiga un jutīga, pievērsu uzmanību uzrakstiem,kas apliecina,ka tie domāti jaundzimušajiem un mana izvēle krita par labu Bubchen Baby's First.

 

Tiesa, lai gan zināju,ka šai firmai ir dažāda veida produkti,nezināju,kā mazais tos uzņems, tāpēc sākumā, lai ā nebūtu lieka naudas izšķiešana, iegādājos tikai vienu produktu- mazgāšanas līdzekli vanniņai. Patika,ka šim līdzeklim un kā pārliecinājos vēlāk, arī citiem, ir maiga smarža (uz etiķetes uzzināju,ka tiem klāt nav arī krāsvielas,aromatizētāji un ēteriskās eļļas).Ne mazsvarīgāki bija arī dažādu instanču atzinumi par šiem produktiem,tāpēc pievērsu uzmanību kosmētikas līdzekļu etiķetēm un iepriecināja gan Vācijas ekotestu rezultāti, gan arī Latvijas Pediatru asociācijas atzinums šim produktam.

 

Lietojot vannošanas laikā šo mazgāšanas līdzekli, var teikt, iemīlēju to, tāpēc noriskēju un iegādājos arī eļļiņu masažām un sausas ādiņas kopšanai pēc vannas un krēmu pret izsitumiem, jo apsārtis dupsis ir ierasta zīdaiņa pirmajā dzīves gadā.

 

Lietojot ikdienā šos produktus,varu teikt tikai atzinīgus vārdus, vienīgi īsti nepatika,ka mazgāšanas līdzeklim nav dozatora,kas noteikti šo līdzekli ļautu lietot ilgāk, jo vannojot vienai zīdainīti, ir grūti vienlaicīgi turēt mazo un paņemt rokās gelu. Tad nu esmu atrisinājusi šo problēmu, pirms vannošanas uzspiežot nepieciešamo gela daudzumu uz sūkļa un tad arī nomazgāju mazo.

 

Eļļiņu pēc vannošanas nelietoju vienmēr, vien tad, kad redzu, kad ir palikusi sausāka ādiņa (acīmredzot sausais gaiss un drēbju berzēšanās dara savu).Lai mitrinošā eļļiņa iedarbotos kā tas ir nepieciešams, pēc vannas mazo tikai ietinu dvielītī,aiznesu uz pārtināmās virsmas un iemasēju ar eļļiņu (eļļa labāk iesūcas, ja tā tiek lietota uz mitras ādas). Un šādi mazais tiek palutināts gan ar maigu masāžiņu, gan ādiņa tiek pabarota!

 

Anita

 

 

Bubchen Baby's First sērija

  • samazināts sastāvdaļu skaits līdz minimumam 
  • netiek izmantotas ētriskās eļļas 
  • nesatur konservantus, krāsvielas, aromatizētājus un PEG emulgatorus 
  • praktiski novērš alerģijas rašanās iespēju