Mīliet sevi un cieniet apkārtējos!

Mīliet sevi un cieniet apkārtējos!

21. Jan 2012, 19:18 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Parasti es, kā portāla redaktore, par šādām tādām negatīvām lietām, izvēlos klusēt portāla robežās, bet nu šoreiz no sava viedokļa izteikšanas nevarēju atturēties.


Sākšu ar veco labo teicienu par to, ka meli agri vai vēlu nāk gaismā. Plašāk runājot, laiku pa laikam Mūsu mīļajā portālā uzdarbojas „viltus profili” – te tādi tiek veidoti, lai sabalsotu par sava bērna bildēm, saviem rakstiem utml. (bet to ļoti ātri var atklāt..), te, lai kādam portāla aktīvam lietotājam ieriebtu (zog viņa bildes un izvieto citos portālos, uzdodot bildes par savām), te vienkārši, lai pievērstu sev uzmanību.

 

Skumji, ka dažs atļaujas Mūsu portālā savu izdomu likt lietā, radot blogus par it kā dzimušiem bērniem, par to, kā paiet neeksistējošās ģimenes pirmās dienas mājās, un kur nu vēl fotoblogu radīšana, kuros pilnīgi sveši bērni (kas jau sen izauguši) tiek uzdoti par saviem tikko dzimušajiem bērniem…

 

Runājot par bildēm, tās jūs drīkstat paņemt, norādot atsauci uz bildes lejupielādes adresi, tomēr norādīt Māmiņu Kluba vai kādā citā portālā izmantotās bildes par savām ir zagšana.

 

Tāpat esiet uzmanīgas ne tikai ar bilžu piesavināšanos savām vajadzībām, bet arī, rakstot izdomātu tekstu, uz ko uzreiz krīt aizdomas.

 

Ārā ir tik skaists laiks, nu, ja tiešām dzīvē nav nekā labāka, ko iesākt ar savu plaukstošo fantāziju, ejiet ārā, baudiet skaisto laiku, un izfantazējiet kādu skaistu, pavasarīgu dzejoli, radiet kādu gleznu, atbrīvojiet sevī labāk tos pozitīvākos talantus un parādiet  mums to :)

 

Portāla lietotājām, kas redz aizdomīgus citu lietotāju „izgājienus”- bildes, blogus, lūgums man nekavējoties ziņot uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Un gribu nobeigt uz priecīgākas nots! Lai Jums un Mums skaista, saulaina diena!

Mīliet sevi un cieniet apkārtējos,

Kristīne

17. Mar 2011, 17:21

Manuprāt, ir naivi domāt, ka MK pulcē tikai pūkainus un augstas morāles cilvēkus. Nu padomājiet pašas, kur gan cilvēks ar "plašu" fantāziju meklēs bērnu bildes.....? šī iemesla dēļ nekad un nekur nepublicēju savas meitas foto nedz portālos, nedz žurnālos, kaut iespēja ir. Un godīgi sakot nesaprotu tās mammas, kas to dara... Tas ir Jūsu dārgums, kas jāsargā, cik spēka!!!

16. Mar 2011, 22:35

Runājot par tām dāvanām- varētu domāt, ka mašīna vai 100Ls laimests. Nu par ko iet runa- aku pamperiem vai šampūnu?
Man reāli būtu slnkums. Nemaz nerunāsim par kaunu un godaprātu.

taschinka taschinka 16. Mar 2011, 14:18

Patiesībā es tev piekrītu,ka tā balsošana nav īsti godīga,ja var sareģistrēties cik vēlas un sabalsot un beigās uzvar ne tas,kas ir izcēlies un bijis tiešām labs,bet tas kuršs pacenties sareģistreties 😃

16. Mar 2011, 14:17

Nu tieši tādēļ nav vajadzīgs nekāds balsojums...laāk, lai visos konkursiņos uzvarētāju nosaka MK žūrija 😀 Un nebūs viltus balsojumu utt.

Par svešu bilžu zagšanu....te gan pat negribas izteikties.

taschinka taschinka 16. Mar 2011, 14:12

Es pat teiktu,ka loti vienkārši te izdarīt visdažādākās krāpšanās.
Manuprat laba lieta,lai nepiereģistrējas krāpnieki,ir reģistreties caur mobilo telefonu,atsūda kodu,kas jāievada utt.tā nevar saregistreties un domaju,ka būs mazāka vēlēšanās ta pat vien reģistreties.

taschinka taschinka 16. Mar 2011, 14:02

Es teikšu tā,ka māmiņu klubs ir diezgan kārdinošs ģimenes portals un tiešām ir prieks te rakstīt,dalīties un skatīties,bet to visu prieku sabojāja šādas personas,ka tagad no šī kārdinājuma jāatsakās,un tik jāvēro no malas.

taschinka taschinka 16. Mar 2011, 13:48

Pēc tāda notikuma ilgi nevarēju atjegties,biju šokēta,aizskarta,sajūtas briesmīgas,ka tā var izrīkoties ar nevainīga bērna bildēm.Ja es kādam nepatīku ir viena lieta,bet mans bērns nu nekādi nevar būt pie vainas.

taschinka taschinka 16. Mar 2011, 13:45

Es personīgi šādus civēkus varu nosaukt tikai par slimiem,jo ar to saskāros.Dzirdēt ir viena lieta,bet kad tas notiek ar pašu,tad tas pavisam savādāk škiet.
Iedomājies sajūtas,ka tu ieraugi sava bērna bildes,sveša cilvēka albūmā,kur rakstīts,ka tas viņas bumbulīts 😤
Vienīgais atbilstošais vārds slimi!

saulux10 saulux10 16. Mar 2011, 11:20

Pilnīgu piekrītu Kristīnei,malacis ka ieliki šādu rakstu,un ne jau sabalsošana par savu bēbi kādam ieriebsi vai iegriezīsi, šodien skatījos ka ielikta viena bildīte bez komentāra,bet sabalsots tik daudz,tā dīvaini likās, jo vienkārša bilde,nesapratu kas tur īpašs, bet tas tā...
Labāk tik tiešām izejiet ārā un izdariet ko jauku un tik tiešām skaistu 😀
Arī tev kikīt jauku dieniņu 😉 🌷 🌷

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 16. Mar 2011, 11:18

Kristīne,tev Arī 'jauku dienu 🌷