Māmiņu klubs - tas tik ir kaut kas!

Māmiņu klubs - tas tik ir kaut kas!

07. Mar 2012, 14:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Skat, kārtējais maratons noskriets! Jau divreizes maratonu, esmu uzsākusi, un skrējusi ar Māmiņu kluba palīdzību 9 mēnešu garumā. Un jau 9 nedēļas esmu iepazīstinājusi burvīgās māmiņas ar savu ģimenīti. Nu, Jūs zināsiet mūs krustu šķērsu:) Re, jau redzu finiša taisni, līniju, kuru šķērsojot - apsolos nepārtraukt šo maratona skrējienu. Turpināšu ik pa brīdim kādu rakstu uzrakstīt, lai informētu, kā tad tālāk dzīvojas Ozolu ģimenīte.

Māmiņu klubs man ir devis iespēju no vērotājas, kļūt par aktīvu mājaslapas lietotāju. Pilnīgi ierāvusi savā maģiskajā pasaulē. Kur reiz pirms, var teikti 6 gadiem lasīju sev aktuālās lietas, kā pareizi rūpēties par dēlu. Un šādi tādi attīstīties kopā ar dēlu. Bet nākot pasaulē meitiņai, viss mainījās. Aktīvās māmiņas ar saviem jaukajiem un interesantajiem rakstiem mudināja arī man ik pa laikam padalīties ar savu pieredzi. Jāsaka  gan Māmiņu kluba veidotājiem, gan aktīvajām māmiņā  PALDIES, ka esat izvilkuši mani laukā, no sevis pašas.

Redz, kā mani mainījušas esat, kad iesaistāt savos aktīvajos pasākumos. Šie pasākumi, kas tiek organizēti no Māmiņu kluba puses, dod iespēju mums māmiņām izrauties no ikdienas stresa, rūpēm un raizēm. Un dot pozitīvus zibens spērienus, lai gūtu spēkus ar prieku tālāk darboties.

Šie pasākumi vēl dod iespēju gūt jaunu pieredzi,jaunus paziņas, draugus gan sev, gan mūsu bērniem. Un izzināt protams, pašas sevi...

Arī apgūt sev interesējošas lietas, vai tā būtu adīšana, vai kāda izglītojoša lekcija. Paldies, ka Māmiņu klubs ir izdomu pilns un spēj uzminēt mūsu velmes!

Piedaloties šajā akcijā, Māmiņu klubs vēlreiz  licis un apstiprinājis, manas izjūtas un lielo gandarījumu par savu ģimeni. Un kārtējo reizi ievilcis patīkamās atmiņās, pieredzē un izjūtu pasaulē reakstot savus rakstiņus.

Mums ir pat tapis savs Māmiņu kluba karodziņš. Jo tas simbolizē, ka ģimenēs ir spēks. Jo Māmiņu klubs ir arī viena liela ģimene, kur mēs tomēr pārrunājam savas izjūtas, bērnu problēmas, prieku un citas lietas. Māmiņu klubs pulcē gan virtuāli mūs, gan saliedē pie TV ekrāniem svētdienās. Mūsu ģimenē pat tiek pārtraukta pankūku cepšana, līdz ko sākas raidījums.

 

Es šeit jūtos labi, jo šeit tomēr valda lielākoties saticība, cieņa, uzticība, draudzība, smiekli, šad tad kāda asara, salīdzinot ar citiem portāliem. Es vēlu saglabāt patīkamo auru Māmiņu klubam, jo māmiņām tomēr vajag harmonisko telpu.....

Man ir prieks būt starp Jums, un gūt padomus...

Paldies Māmiņu klubam.

Ar cieņu Luīze ar ģimeni :)

 

"Spēks ir Māmiņu Kluba ģimenēs" 9.kārta - Mēs un Māmiņu Klubs!

IESŪTI SAVU BLOGU KONKURSAM ŠEIT!