Māmiņu Klubs gaida pasaulē ierodamies Superbēbi!

Māmiņu Klubs gaida pasaulē ierodamies Superbēbi!

26. Jul 2011, 16:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Laburītu saka saule, laburītu šalko vējš...ar šādiem dziesmas vārdiem gribētu sākt šo rītu, bet nē – ārā šalko tik vējš un līst lietus. Saulīte savus zobiņus aiz mākoņa noslēpusi :) Un lietus lāses ar pakšķ uz palodzes. Vēl nesen priecājos par vasaru un sauli, bet nu jau rudens klāt! Gandrīz ar 100% drošību varu teikt – mūsu meitiņa piedzims rudenī, nevis vasarā :) Bet ne jau par meteoroloģiskajām lietām es vēlos šorīt runāt.

 

Parīt sākas 40. nedēļa kopš ar Arvīdu gaidām savu maziņo. Šonakt bija pirmā nakts, kad mēģināju analizēt katru sajūtu, grozoties pa gultu – krustos sācis vilkt. He heee! Varbūt tas mirklis vairs nav tālu? Tā kā esmu studente, mēģinu ar punča iemītnieci sarunāt, lai viņa mani vēl piektdien un sestdien palaiž uz lekcijām un tad uzreiz varam tā šiki šaut uz Bulduriem :)

 

Arvīds, dodoties uz darbu saka, lai es ejot vēl pačučēt, kamēr varu :) Bet ko darīt, ja miegs nenāk? Zinu, tagad būtu jāuzkrāj enerģija, bet man labāk patīk parosīties, noslaucīt putekļus, kuri sen šajā mājā nav, jo es ar lupatu skraidu apkārt pāris mēnešus, spodrinot katru stūri dzīvoklī atkal un atkal. Var jau teikt, ka ligzdas vīšanas sindroms ir iestājies.

 

Puncī ar tāds kā mieriņš iestājies – mazā kustās krietni mazāk (vietas puncī taču nav!), bet, kad to dara, tad tā ar pēdiņu iesper – izskatās tik smieklīgi! Tas pēc grūtniecības man pietrūks – kustības puncī. Toties, kā vakar ar Arvīdu runājām – redzēsim kustības dzīvē! Un tas taču ir vēl lieliskāk, vai ne!?

 

Jau kādas 2 nedēļas kārtīgi izbaudu mirkļus, kad esmu viena, vai kopā ar savu vīrieti. Brīvdienās aizgājām noskatīties „Rūdolfa mantojumu” – kārtīgi izsmējos! Vakar iegāju kārtīgā putu vannā! Lutinu savus nagus un ragus, pucējos un cepu pankūkas un karbonādes. Jā, drēbju plaukti sakārtoti, grāmatu plaukti sakārtoti, glāzes izpucētas un palma pārstādīta lielākā podā. Vienīgais, ko neesam izdarījuši – nebijām sēņot. Tagad ļoti gaidu piektdienu, lai dotos uz Māmiņu kluba grūtnieču dienām - vēl viens pasākums, ko gribas paspēt apmeklēt :)

 

Un kā citas māmiņas pavada pēdējos mirkļus pirms bērniņa piedzimšanas? Kā palutina sevi, savu mīļoto vīrieti?

 

P.S. Tā kā pagājušajā nedēļā taisījām punča foto sesiju, šodien jāaizrauc pēc bildēm, bet tas vējš!!! Brrr...



Topošā māmiņa Alise

17. Oct 2011, 23:54

Mazā tik ātri atnāca 😀)

22. Sep 2010, 16:03

Lai izdodās 🌷

22. Sep 2010, 10:14

MK sen nav bijis superbēbis. Gaidām! 😀

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 22. Sep 2010, 09:33

Lai visu izdodas ar mazo sarunāt 🌷