Māmiņu Kluba jaunā sezona sākas jau 28.augustā plkst.8:50!

Māmiņu Kluba jaunā sezona sākas jau 28.augustā plkst.8:50!

12. Jun 2012, 15:09 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Vasara ir paskrējusi lieliem soļiem un pie mūsu durvīm klauvē jau rudens ar jauno TV sezonu! Jā,jā, jau šajā svētdienā, 28.augustā, kanālā TV3 plkst.8:50 atkal aicinām visas topošās un jaunās ģimenes pie TV ekrāniem, lai kopīgi noskatītos pirmo sezonas raidījumu!

 

 

Jaunajā TV “Māmiņu Kluba” sezonā vecākus priecēs speciāls seriāls par bērniņa piedzimšanu, kurā tiks rādītas īstas dzemdības, taps arī īpašas izglītojošas epizodes par jaunākajām metodēm bērnu audzināšanā un dienas režīma veidošanā.

 

Īpaša uzmanība raidījumos tiks pievērsta bērna veselībai un profilakses jautājumiem, skaidrojot vecākiem, kā sniegt pirmo palīdzību bērnam, rūpēties par veselību, sākot no pirmajām dzīves dienām. Pēc pašu jauno māmiņu lūguma raidījumā tiks sniegtas arī psihologa konsultācijas par attiecībām ģimenē.

 

Jaunajā sezonā “Māmiņu Klubs” rādīs arī praktiskus padomiņus, kā radoši un attīstoši nodarboties ar bērnu mājās.

 

Uz tikšanos jaunajā sezonā!

Jaunās sezonas pirmais raidījums solās būt varen aizraujošs!

 

Vai atceraties, ka pēdējā sezonas raidījumā Kate devās baudīt vasaru ārpilsētā? Lai palūkotos, kā tad viņai šovasar klājies un ko jaunu viņa iemācījusies, mēs atkal devāmies ciemos, ko varēsiet vērot svētdienas raidījumā! Mūsu bērni aug neticami ātri un vēl tik tikko šķiet Kate ieradās lielajā pasaulē, bet nu jau steidz diet pati savām kājām! Redz ko tā vasara, siltā saule un svaigās ogas dara!

 

Vai atceries, ka 18.augustā mēs visus topošos un jaunos vecākus aicinājām uz kopīgu lielo fotosesiju? Lūk, raidījumā varēsi ieskatīties videokadros, kā tad mums gāja,kā arī uzzināt, kas īsti ir Māmiņu klubs un ko mēs darām!

 

Mums bieži vien šķiet, ka mūsu kā vecāku dzīve sākas tad, kad piedzimst mūsu pirmais mazulis, taču patiesībā viss sākas jau tiklīdz uzzinām, ka gaidām mazuli. Tieši tad jau sākas mūsu kā vecāku pirmo lēmumu pieņemšana un viens no šiem lēmumiem ir- kā un kad pateikt apkārtējiem, ka gaidām mazuli! 

 

Tāpat raidījumā būs veseli 2 aicinājumi piedalīties konkursos ar vērtīgām balvām :) Ieintriģējām? Skaties svētdienas raidījumu un iesaisties šīs sezonas jaunumos :)

 

Māmiņu Kluba jaunā sezona sākas jau 28.augustā plkst.8:50 TV3!

{fotoblog:2786}