Lielā talka Jelgavā- MK māmiņas apvienojas atkal!

Lielā talka Jelgavā- MK māmiņas apvienojas atkal!

31. Jan 2011, 23:27 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Sestdien visā Latvijā notika Lielā Talka. Kā talkoji Tu? Pastāsti!

Klāt ir Lielā talkas diena:D!!! Pateicoties 18.aprīļa Lielajai Māmiņu Kluba pastaigai atkal MK māmiņas apvienojās kopējā talkā. Lielajā saietā , ko rīkoju Jelgavā māmiņai Aigai Rimanei dzima doma savākties atkal kopā 24.aprīlī. Tā nu sarunājām, ka vajag īstenot šo labo domu. Māmiņa Aiga ar savu 3 mēnešus veco bērniņu pieteica mūs Jelgavas domē lielajai talkai . Mums iedalija talkošanas vietu Satiksmes ielā 35A bērnu spēļu laukumu:) Ideāli, jo es tieši dzīvoju pie šī spēļu laukuma. Dēliņam speciāli iepriekš nopirkām grābeklīti un lāpstiņu, lai var pilntiesīgi piedalīties talkā!

Kad nonācām lejā savā mājas pagalmā māmiņas ar tētiem bija jau klāt. Māmiņa Aija iedeva cimdus un maisus. Tad vēl bija uztaisijusi skaistus karodziņus uz kuriem bija rakstīts "Lielās talkas 2010 mazais talcinieks"

, ko iedeva pašiem mazākajiem talciniekiem. Tad mūs apciemoja arī Jelgavas vēstnesis ar filmēšanas grupu. Kā arī Jelgavas domes pārstāve, kura izdalija medaļas par to, ka mēs sakopjam spēļu laukumu un piedalamies talkā:)

Atmosfēra bija laba, tik laika apstākļi nelutināja, atkal liels vējš:( Bet pēc kāda laika uzspīdēja mums saulīte! Tad mēģinājām tīrīt spēļu laukumu un apkārtni. Bija daudz stiklu , izmēķu, sēmušku mizas, akmeņi un protams suņu izkārnijumu:( Žēl, ka saimnieki aiz saviem suņiem nesavāc tas kas paliek!. Arī mazie talcinieki palīdzēja vākt netīrumus.

Tēti palīdzēja un grāba smiltiņas. Spēļu laukumā bija saplēsts tiltiņš pa kuru staigā bērni. Vīrieši novērtēja vai var sataisīt? Bet tomēr bija vajadzīgi nopietnāki instrumenti. Kad nu savācām visus mēslus, bērni sāka jau palikt čīkstīgāki un gribēja gulēt, ēst! Tad devāmies pa mājām. Tikko ienācu mājās pēc 15 minutēm sākās tāds negais ar krusu:(

 

Un atkal mammas nolēma, ka Jelgavas svētkos maija beigās apvienosimies kopējā svētku gājienā! Kā arī vēl noteikti uzrīkosim pikniku ūdens malā ar desiņā un visām citām "štellēm"kas pie tā piederās!!!:D

Paldies māmiņas, ka atkal bijāt atsaucīgas un tā tik turpināt!!!Liels paldies māmiņai Aigai Rikmanei un viņas vīram par saorganizēšanas pasākumiem.

 

Kā talkoji Tu? Pastāsti, iesūtot ziņu šeit!

24. Apr 2010, 22:21

Jā talka labi izdevusies😀