Laiks skrien nemanot- vasara jau pusē!

Laiks skrien nemanot- vasara jau pusē!

10. May 2011, 00:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī vasara ir tāda brīva, viegla un gaisīga, jo izdomātās lietas iet no rokas, viss padodas tik viegli.. Un kā ir ar Tevi? Vai esi jau atpūtusies un uzkrājusi spēkus rudens un ziemas sezonai?

 

Esmu secinājusi to, ka dienās, kad pavadu mājās viena pati (vīrs ar meitiņu atpūšas pa laukiem un viņiem es piebiedrojos nedēļas beigās), varu taisīt kārtīgas atslodzes dienas, jo negribas ēst ne gaļu, ne ko treknu, vien dārzeņus un augļus lielos daudzumos :) Un, protams, tas atstāj iespaidu arī uz kilogramiem- šādā veidā svars ir nedaudz arī samazinājies! Kā Tev veicas ar veselīgo ēšanu vasarā? Vai ieturi kādas īpašās atslodzes dienas? Man, piemēram, šī nedēļa ir cukīni un gurķu ēšanas nedēļa, kad galvenās ēdienu sastāvdaļas būs tieši šie dārzeņi!

 

Ehh, atkal aizrakstījos :) Patiesībā gribēju dalīties savā priekā par vasaru, kas turpinās pilnā sparā; par vasaru, kas sniedz tik daudz prieka; par vasaru, kas sagādā tik daudz patīkamus pārsteigumus!

 

Vai zināt, kāpēc rakstu? Protams, lai suminātu un apdāvinātu atkal kādas māmiņas :) Jā, jā, zinu, ka iepriekšējā nedēļā dāvanas netika nevienai.. Kaut gan- tā nevar teikt! VISAS māmiņas un tēti, kas iepriekšējā nedēļā atnāca uz 1 gada jubilejas svinībām saņēma dāvanas no Bubchen un izdevniecības "Zvaigzne ABC"! Vēlreiz paldies visiem, kas atnāca un šādā veidā attaisnoja manas pūles, rīkojot šo pasākumu :)

 

Jā, pirms ķeramies pie apdāvināšanas, gribēju atgādināt, ka nu ir iespēja ierosināt tēmas un uzdot jautājumus Māmiņu Kluba speciālistiem vienuviet:) Vienkārši aizpildi anketu!

 

Bet nu pie lietas!

DVD par vasarīgām sarunām šajā reizē saņem Dana Klauģe jeb princesemince.

2
Aktīvākā iepriekšējo divu nedēļu dalībniece portāla ir Aiga Rikmane. Viņa kā ierasts saņem Vecāku skolas apmeklējumu bez maksas.
Bet nu pie taustāmām mantām un balvām :)
Uzlīmju grāmatu "Putni" godam nopelnījusi māmiņa Inese Viesture, kura čakli jo čakli pieraksta un iesūta nodarbes un ieteikumus, ko darīt ar zinātkārajiem mazuļiem garajos vasaras vakaros.
Māmiņu Natāliju Rogovu jeb taschinku vēlamies apdāvināt ar dāvaniņu no Johnson's par dalīšos pieredzē, kā veiksmīgāk atradināt mazuli no autiņbiksītēm!
2
Par "karstākās" diskusijas ierosināšanu vēlamies zhux jeb Ilzei dāvināt Māmiņu Kluba DVD pēc izvēles! Ilze, lūdzu, atsūti savu uzvārdu uz kristine@maminuklubs.lv!

2

Un visbeidzot! Vienmēr priecājamies par dažādām reportāžām no dažādiem pasākumiem. Šoreiz vēlamies sumenei jeb Zaigai Pizikai dāvināt Huggies mitrās salvetes par reportāžu iesūtīšanu!


Paldies, paldies, paldies, ka jūs esat! Iepriekšējā nedēļā- portāla 1 gadu jubilejā es atkal pārliecinājos, ka esat LIELISKAS! TIK daudz labu vārdu sen nebiju lasījusi :)
Tiekamies atkal nākamajā nedēļā!
Raksti pārdomas, iesūti bildes, idejas, tēmas un laimē dažādas dāvanas katru nedēļu!
Kristīne, portāla redaktore
PS.Pēc dāvanām lūgums ierasties Māmiņu klubā līdz 19.augustam Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas). Ja ir jautājumi par balvu saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

KĻŪSTI ARĪ TU PAR MĀMIŅU KLUBA AUTORU!

1

19. Jul 2010, 21:36

Sveicieni māmiņām - bučas Aigai un Natālijai - malači!!!
🌷🌷🌷

taschinka taschinka 19. Jul 2010, 17:30

lusy paldies! 😀

taschinka taschinka 19. Jul 2010, 17:07

Liels paldies! Un sveiciens parejam mammam!

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 19. Jul 2010, 16:56

Noteikti gaidīsim Tevi, Inese 😉 Es pati būšu līdz 4dienai redakcijā- tad gan jādodas atkal uz laukiem lauku labumus baudīt!