Laiks pateikt "Paldies"!

Laiks pateikt "Paldies"!

02. Jul 2011, 19:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas otrdienā!

 

Pirmdienas ir TIK aktīvas dienas pēc nedēļas nogales, ka īsti nesanāk apkopot visus iepriekšējās nedēļas rezultātus, tā kā domāju, ka jums nebūtu nekas iebilstams, ja šīs apdāvināšanas dienas varētu "pārnest" uz otrdienām :)

 

Kas jums jauns iepriekšējā nedēļā noticis? Kā plānojat atzīmēt 1.septembri? Vai drēbes jau saliktas lielajai dienai? Vakar meitiņas bērnudārzā mani gaidīja vilšanās- bērnudārzā 1.septembra pasākums nebūs, tā būs ikdienišķa diena tāpat kā citas. Bet nekas, esmu apņēmības pilna uzburt svētkus pati- došos no rīta ar meitiņu un ziediem uz bērnudārzu un pēc tam fotoreportāžā pastāstīšu par to arī jums!

 

Starp citu, 1.septembrī sākas Crocs konkursa otrā kārta- aicinu arī Tevi iesūtīt fotoblogu par to, kā jūsmājās svinat 1.septembri! Ieskaties un uzzini vairāk par konkursu!

 

Un vēēēēl- aicinu visus cēsiniekus un Cēsu viesus šajā nedēļā piedalīties MK ratiņu parādē! Tas būs kas jauns, nebijis un krāšņs!

 

Bet tagad gan pie patīkamā- dāvanu saņemšanas! Man vienmēr ir paticis dāvināt citiem un redzēt, kā iemirdzas citu cilvēku acis! Ehhhh, jau nākamajā nedēļā man atkal tiks šis prieks, jo atzīmēsim meitiņas 3 gadu dzimšanas dienu! Bērni aug patiešām ļoti ātri!

 

Par aktīvu darbošanos Sarunās DVD saņem māmiņa zle jeb Zīle Dāvidsone.

2
Par aktīvu darbošanos un rakstu iesūtīšanu Māmiņu Kluba portālā, ielūgumu uz Vecāku skolas lekciju pēc izvēles saņem māmiņa Signe Treinovska jeb minniite.
Par iepriekšējās nedēļas māmiņu-reportieri vēlētos nodēvēt māmiņu Ievu Ercmani jeb ievukiti, kura savās 24 grūtniecības nedēļās pabija Austrijā! Tu, Ieva, saņem Bubchen mazgāšanās putas mazajām princesēm.
Par iepriekšējās nedēļas joka autori vēlamies pasludināt māmiņu Lāsmu Lāci, kura iesūtīja joku par paketēm! Dāvinām, Lāsma, Tev Huggies mitrās salvetes!

2

Un šajā nedeļā vēlamies apdāvināt Kristīni Andersoni jeb lipstick ar apgāda "Zvaigzne ABC" Herberta Dorbes grāmatiņu "Aina ar brālīti meklē cālīti", kura aizsāka interesantu diskusiju par pieradināšanu podiņam no ĻOOOOOTI agra vecuma :)



Starp citu, te ir vēl dažādi konkursi, kuros TU vari piedalīties un laimēt dāvanas!

 

Pēc dāvaniņām varat ierasties Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 29.septembrim! Ja ir jautājumi par balvu saņemšanu, raksti uz kristine@maminuklubs.lv!

 

Kristīne, Māmiņu Kluba portāla redaktore

KĻŪSTI ARĪ TU PAR MĀMIŅU KLUBA AUTORU!

1

 

 

Paldies par dāvanām:

 

 

5


3
01. Sep 2010, 09:37

Ehh,re cik jauki..😀Paldies liels😀

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 31. Aug 2010, 16:42



sandrulish 🌷 😘

31. Aug 2010, 15:58

Sveicieni, īpaši minnītei!!!!
Malači meitenes!!!🌷

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 31. Aug 2010, 15:56

Sveiciens arī pārējiem🌷 😘

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 31. Aug 2010, 15:55

PALDIES 🌷
Nu būs iemesls posties uz Rīgu 😃

taschinka taschinka 31. Aug 2010, 15:23

Sveicu! 🌷